JEUGDHUIS JEMI

Contactgegevens JEUGDHUIS JEMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JEMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JEMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDENSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14416101 (+32-14416101) 14416101 (+32-14416101)

Fax (fax): +32 (56) 957-98-82 +32 (56) 957-98-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JEMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JEMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JEMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JEMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JEMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JEMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JEMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JEMI
Products information JEUGDHUIS JEMI

BTW identificatienummer (tax): BE06613739013
Ondernemingsnummer: 1234558105
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS JEMI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JEMI
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JEMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JEMI
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JEMI

357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
23429901. Bras | Brassieres
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
36630000. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
38210125. Vacuümpompen, laboratorium | Vacuum pumps, laboratory
38250240. Tube testers | Tube testers
50920301. Amusementsproducten | Amusement goods
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij JEUGDHUIS JEMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JEMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JEMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JEMI. Looking for open vacancies in other companies

 • Service technieker (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: CES

  Type: Vervanging brugpensioen

  Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

 • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

 • Jobstudent - Orderpicking (18u-22u) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

  Type: Studentenjob

  Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. U komt terecht in het logistieke team van Schrauwen. · In het kort Onze orderpickers zijn een belangrijk onderdeel in ons logistiek centrum. Met behulp van een kar, reachtruck of elektrische transpallet maak je in ons volledig geautomatiseerd magazijn de bestelling van de klant klaar voor verzending. Je zorgt er voor dat de bestelling van de klant volledig en correct is en dat deze volgens de kenmerken en wijze van transport verpakt wordt. · Wat je doet Je helpt bij het orderpicken met oa een reachtruck of elektrische transpallet in ons volledig geautomatiseerd magazijn. · Uw werkdag Nadat je je voertuig een safety-check gegeven hebt, start je aan je dagtaak. Je krijgt je werkbon van de ordervoorbereiding en volgt deze strikt op. Je verzameld de volledige bestelling van de klant en gaat na of deze volledig, correct en breukvrij is. Je verpakt de bestelling netjes en zorgvuldig met behulp van de aanwezige verpakkingsmaterialen en zet deze op de juiste locatie voor transport. Je hebt een afwisselend takenpakket, soms draai je mee bij de ontvangstzone. Daar controleer je of de geleverde goederen overeenstemmen met de leverbon van de transporteur. Je zet de aangekomen goederen in de juiste opslagzones. Aan het einde van je shift, zorg je er voor dat je je werkplek opgeruimd en indien nodig gereinigd achter laat. · Wie jij bent Je bent communicatief en werkt vlot in teamverband. Je werkt je taken snel maar zorgvuldig af met oog voor veiligheid. Om voor afwisseling te zorgen, kunnen we jou ook zonder probleem inzetten in andere zones in ons logistiek centrum. · Jouw werkomgeving + team Ons logistiek centrum is uitgerust met de nieuwste technologie. Hoewel je meer achter de schermen werkt, heeft de orderpicker één van de belangrijkste functies binnen Schrauwen. Je hebt een groot aandeel in de klanttevredenheid en het imago van onze firma. Hoe een bestelling wordt afgeleverd bij de klant is ons visitekaartje. Daarom behandel je iedere werkopdracht met de grootste zorg. · Wij vragen Je werkt in de late shift (tussen18u tot 22u), uren zijn te bespreken. Je werkt stipt, ordelijk, net en met oog voor de veiligheidsvoorschriften Je houdt je aan regels en afspraken Je bent minimaal 18 jaar

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFDELING LEUVEN

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Leuven, & Herent.

 • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

 • Machinist bandenkraan (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

 • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

 • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

 • DOSSIERBEHEERDER in familiaal Accountantskantoor - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit kleine familiale kantoor gelegen in Sint-Niklaas is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder omwille van hun snel groeiende kantoor. Ze pakken hier alles persoonlijk aan. De zaakvoerder is sterk betrokken binnen het kantoor en hanteert een opendeurpolitiek. Er werken momenteel een tiental medewerkers die allemaal op hun eigen manier kunnen groeien. Wil jij aanvangen met jouw IAB stage of liever meer taken op je nemen? Dat zijn zeker mogelijkheden hier. Jouw verantwoordelijkheden Je krijgt je eigen dossiers die je van A tot Z afhandelt. Hierbij horen ook het opstellen van de jaarrekeningen en de fiscale aangiftes, Je kan continue jouw eigen kennis en capaciteiten blijven ontwikkelen. Hierdoor groei jij in de job, Je zal in rechtstreeks contact met jouw collega's en zaakvoerder staan. Zij zullen jou ondersteunen en begeleiden. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan in dit kantoor zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien. Dit begint bij het zelf mogen doen van de eindbesprekingen met klanten.

 • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JEMI in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JEMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JEMI. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JEMI. JEUGDHUIS JEMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JEMI. Leave a respond for JEUGDHUIS JEMI. JEUGDHUIS JEMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JEMI op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JEMI
Location of JEUGDHUIS JEMI on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JEMI

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JEMI JEUGDHUIS JEMI: VANHILDERSON | De Splenter R | Groep Aathos | ALBERT LINTEN | Champagne R

Other related companies as JEUGDHUIS JEMI: VANHILDERSON | De Splenter R | Groep Aathos | ALBERT LINTEN | Champagne R

JEUGDHUIS JEMI is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JEMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06613739013. Het bedrijf JEUGDHUIS JEMI bevindt zich op het adres: GILDENSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 215,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JEMI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JEMI is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JEMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JEMI, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JEMI op de kaart.

JEUGDHUIS JEMI is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JEMI, company assigned to the tax number BE06613739013. The company JEUGDHUIS JEMI is located at the address: GILDENSTRAAT 3; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 215,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JEMI were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JEMI is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JEMI is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JEMI, open positions, location of JEUGDHUIS JEMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JEMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JEMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JEMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JEMI, employees, financial statistics.