JEUGDHUIS JAMKLUB

Contactgegevens JEUGDHUIS JAMKLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JAMKLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JAMKLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEULESTEDEKAAI 25; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92513043 (+32-92513043) 92513043 (+32-92513043)

Fax (fax): +32 (55) 744-76-51 +32 (55) 744-76-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JAMKLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JAMKLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JAMKLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JAMKLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JAMKLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JAMKLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JAMKLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JAMKLUB
Products information JEUGDHUIS JAMKLUB

BTW identificatienummer (tax): BE09283966064
Ondernemingsnummer: 9786865234
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in JEUGDHUIS JAMKLUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JAMKLUB
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JAMKLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JAMKLUB
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JAMKLUB

371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
20330411. Groenten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetables: packaged in cans, jars, etc.
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
23860100. Leren en schapenbeklede mantels en hoeden | Leather and sheep-lined coats and hats
37430111. Trein auto's en uitrusting, vracht of passagier | Train cars and equipment, freight or passenger

Werken bij JEUGDHUIS JAMKLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JAMKLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JAMKLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JAMKLUB. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

 • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

 • REISAGENT - VERANTWOORDELIJKE ZAKENREIZEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een reisbureau gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk verantwoordelijke voor zakenreizen. Je bent de verantwoordelijk voor het team dat zakenreizen verzorgt Zelf verzorg je ook boekingen van zakenreizen Je zorgt dat de verkoopspolitiek perfect in praktijk wordt uitgeoefend Klantvriendelijkheid is voor jou prioriteit, je luistert naar klachten van de klanten Je motiveert je medewerkers om een professionele en klantgerichte houding te ontwikkelen Je optimaliseert de service van het reisbureau

 • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

 • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

 • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Technical Support Engineer (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Hydro Building Systems

  Type: Vaste Job

  Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

 • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: BUYSSE GEERT

  Type: Vaste Job

  Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

 • Mechaniekers (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN ROY STEVEN

  Type: Vaste Job

  We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JAMKLUB in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JAMKLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JAMKLUB. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JAMKLUB. JEUGDHUIS JAMKLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JAMKLUB. Leave a respond for JEUGDHUIS JAMKLUB. JEUGDHUIS JAMKLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JAMKLUB op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JAMKLUB
Location of JEUGDHUIS JAMKLUB on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JAMKLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JAMKLUB JEUGDHUIS JAMKLUB: Arcom SCRL | ESTER ALAEZ PONS | Y. VAN DEN BRANDE | RIVAGYM LI?GE | Mannaerts NV

Other related companies as JEUGDHUIS JAMKLUB: Arcom SCRL | ESTER ALAEZ PONS | Y. VAN DEN BRANDE | RIVAGYM LI?GE | Mannaerts NV

JEUGDHUIS JAMKLUB is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JAMKLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283966064. Het bedrijf JEUGDHUIS JAMKLUB bevindt zich op het adres: MEULESTEDEKAAI 25; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JAMKLUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JAMKLUB is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JAMKLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JAMKLUB, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JAMKLUB op de kaart.

JEUGDHUIS JAMKLUB is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JAMKLUB, company assigned to the tax number BE09283966064. The company JEUGDHUIS JAMKLUB is located at the address: MEULESTEDEKAAI 25; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JAMKLUB were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JAMKLUB is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JAMKLUB is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JAMKLUB, open positions, location of JEUGDHUIS JAMKLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JAMKLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JAMKLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JAMKLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JAMKLUB, employees, financial statistics.