JEUGDHUIS JAK

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • JEUGDHUIS JAK
Private companiesCoal Mining • JEUGDHUIS JAK

Contactgegevens JEUGDHUIS JAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS JAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS JAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTOOR PAQUAYLAAN 127; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11575274 (+32-11575274) 11575274 (+32-11575274)

Fax (fax): +32 (63) 772-46-52 +32 (63) 772-46-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS JAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS JAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS JAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS JAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS JAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS JAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS JAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS JAK
Products information JEUGDHUIS JAK

BTW identificatienummer (tax): BE03596618652
Ondernemingsnummer: 4544464111
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEUGDHUIS JAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS JAK
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS JAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS JAK
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS JAK

7241. Kapper winkels | Barber shops
506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
01610100. Meloen boerderijen | Melon farms
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
23990302. Vlaggen, stof | Flags, fabric
28990500. maten | Sizes
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
59450101. Kunst en ambachtelijke benodigdheden | Arts and crafts supplies

Werken bij JEUGDHUIS JAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS JAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS JAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS JAK. Looking for open vacancies in other companies

 • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

 • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Zaventem GT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

 • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student houtbewerking (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Studentenjob

  Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

 • Jobstudent (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudent (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • HR Officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

 • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: BIZ BIKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS JAK in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS JAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS JAK. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS JAK. JEUGDHUIS JAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS JAK. Leave a respond for JEUGDHUIS JAK. JEUGDHUIS JAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS JAK op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS JAK
Location of JEUGDHUIS JAK on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS JAK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS JAK JEUGDHUIS JAK: Spoortwee | PAREIN | LEON PIETERS | Van Boxelaere P | MD

Other related companies as JEUGDHUIS JAK: Spoortwee | PAREIN | LEON PIETERS | Van Boxelaere P | MD

JEUGDHUIS JAK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS JAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03596618652. Het bedrijf JEUGDHUIS JAK bevindt zich op het adres: PASTOOR PAQUAYLAAN 127; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS JAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS JAK is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS JAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS JAK, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS JAK op de kaart.

JEUGDHUIS JAK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS JAK, company assigned to the tax number BE03596618652. The company JEUGDHUIS JAK is located at the address: PASTOOR PAQUAYLAAN 127; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS JAK were not found.
The main activity of JEUGDHUIS JAK is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS JAK is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS JAK, open positions, location of JEUGDHUIS JAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS JAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS JAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS JAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS JAK, employees, financial statistics.