JEUGDHUIS HANGAR 2030

Contactgegevens JEUGDHUIS HANGAR 2030: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS HANGAR 2030: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS HANGAR 2030

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CARDIFFSTRAAT 25; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35411722 (+32-35411722) 35411722 (+32-35411722)

Fax (fax): +32 (64) 360-42-15 +32 (64) 360-42-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS HANGAR 2030: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS HANGAR 2030"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS HANGAR 2030"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS HANGAR 2030, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS HANGAR 2030. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS HANGAR 2030, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS HANGAR 2030. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS HANGAR 2030
Products information JEUGDHUIS HANGAR 2030

BTW identificatienummer (tax): BE09673706054
Ondernemingsnummer: 5908416748
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JEUGDHUIS HANGAR 2030 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS HANGAR 2030
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS HANGAR 2030)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS HANGAR 2030
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS HANGAR 2030

203400. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
391500. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
22111103. Schorsdoek, katoen | Bark cloth, cotton
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate

Werken bij JEUGDHUIS HANGAR 2030: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS HANGAR 2030: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS HANGAR 2030. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS HANGAR 2030. Looking for open vacancies in other companies

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Monteur / productiearbeider (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

 • Chauffeur CE - dormir dans le camion toute la semaine (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Pour une entreprise à Poperinge nous cherchons un chauffeur CE qui veut dormir dans le camion toute la semaine. Vous conduisez principalement en France (avec des palletes) - promenades à Toulouse. Puis vous devez parler français.

 • Warmhartige monteur (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

 • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

 • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

 • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp Affligem (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

 • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

 • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: AZ Turnhout

  Type: Werfreserve

  Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

 • flexijob afwasser (HALLAAR)

  Regio: HALLAAR

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS HANGAR 2030 in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS HANGAR 2030 in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS HANGAR 2030. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS HANGAR 2030. JEUGDHUIS HANGAR 2030 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS HANGAR 2030. Leave a respond for JEUGDHUIS HANGAR 2030. JEUGDHUIS HANGAR 2030 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS HANGAR 2030 op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS HANGAR 2030
Location of JEUGDHUIS HANGAR 2030 on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS HANGAR 2030

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS HANGAR 2030 JEUGDHUIS HANGAR 2030: FLAALTERPAINT NV | DAEMS | LEMAIRE D | J. HAEGEMAN | IMAGE SUPERSTORE

Other related companies as JEUGDHUIS HANGAR 2030: FLAALTERPAINT NV | DAEMS | LEMAIRE D | J. HAEGEMAN | IMAGE SUPERSTORE

JEUGDHUIS HANGAR 2030 is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS HANGAR 2030, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09673706054. Het bedrijf JEUGDHUIS HANGAR 2030 bevindt zich op het adres: CARDIFFSTRAAT 25; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS HANGAR 2030 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS HANGAR 2030 is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS HANGAR 2030 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS HANGAR 2030, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS HANGAR 2030 op de kaart.

JEUGDHUIS HANGAR 2030 is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS HANGAR 2030, company assigned to the tax number BE09673706054. The company JEUGDHUIS HANGAR 2030 is located at the address: CARDIFFSTRAAT 25; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS HANGAR 2030 were not found.
The main activity of JEUGDHUIS HANGAR 2030 is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS HANGAR 2030 is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS HANGAR 2030, open positions, location of JEUGDHUIS HANGAR 2030 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS HANGAR 2030, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS HANGAR 2030, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS HANGAR 2030, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS HANGAR 2030, employees, financial statistics.