JEUGDHUIS DEN DAAK

Contactgegevens JEUGDHUIS DEN DAAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DEN DAAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DEN DAAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSSTRAAT 4; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15319677 (+32-15319677) 15319677 (+32-15319677)

Fax (fax): +32 (81) 381-90-83 +32 (81) 381-90-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DEN DAAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DEN DAAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DEN DAAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DEN DAAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DEN DAAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DEN DAAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DEN DAAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DEN DAAK
Products information JEUGDHUIS DEN DAAK

BTW identificatienummer (tax): BE07941711425
Ondernemingsnummer: 7180084228
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS DEN DAAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DEN DAAK
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DEN DAAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DEN DAAK
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DEN DAAK

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec

Werken bij JEUGDHUIS DEN DAAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DEN DAAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DEN DAAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DEN DAAK. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Student frituur M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

 • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: LAGO

  Type: Studentenjob

  Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

 • Parkwachter (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

 • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

 • Chauffeur CE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: BUYL TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DEN DAAK in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DEN DAAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DEN DAAK. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DEN DAAK. JEUGDHUIS DEN DAAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DEN DAAK. Leave a respond for JEUGDHUIS DEN DAAK. JEUGDHUIS DEN DAAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DEN DAAK op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DEN DAAK
Location of JEUGDHUIS DEN DAAK on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DEN DAAK

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DEN DAAK JEUGDHUIS DEN DAAK: A.C. ZELE | OP?RA ROYAL DE WALLONIE | X. MARR? | TRANSPORT LEDANT | HUIS TEN BREUGHEL

Other related companies as JEUGDHUIS DEN DAAK: A.C. ZELE | OP?RA ROYAL DE WALLONIE | X. MARR? | TRANSPORT LEDANT | HUIS TEN BREUGHEL

JEUGDHUIS DEN DAAK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DEN DAAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07941711425. Het bedrijf JEUGDHUIS DEN DAAK bevindt zich op het adres: HANDELSSTRAAT 4; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DEN DAAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DEN DAAK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DEN DAAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DEN DAAK, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DEN DAAK op de kaart.

JEUGDHUIS DEN DAAK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DEN DAAK, company assigned to the tax number BE07941711425. The company JEUGDHUIS DEN DAAK is located at the address: HANDELSSTRAAT 4; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DEN DAAK were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DEN DAAK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DEN DAAK is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DEN DAAK, open positions, location of JEUGDHUIS DEN DAAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DEN DAAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DEN DAAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DEN DAAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DEN DAAK, employees, financial statistics.