De Winter W

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • De Winter W
Private companiesMetal Mining • De Winter W

Contactgegevens De Winter W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Winter W: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Winter W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 59; 2350; Vosselaar, België

Telefoon (phone): 014 61 17 02 (+32-014 61 17 02) 014 61 17 02 (+32-014 61 17 02)

Fax (fax): +32 (69) 156-27-76 +32 (69) 156-27-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Winter W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Winter W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Winter W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Winter W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Winter W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Winter W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Winter W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Winter W
Products information De Winter W

BTW identificatienummer (tax): BE01884948730
Ondernemingsnummer: 6603302001
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in De Winter W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bags Burlap

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Winter W
(Get full report from official database of BE for De Winter W)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Winter W
Addition kinds of activities for De Winter W

27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
35350101. Beltransportsystemen, algemeen industrieel gebruik | Belt conveyor systems, general industrial use
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers

Werken bij De Winter W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Winter W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Winter W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Winter W. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met administratieve skills (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel gespecialiseerd in planten en bloemen zijn wij op zoek naar een magazijnier met administratieve skills. Dit is een zwangerschapsvervanging maar mits dit een bedrijf is in volle groei is bestaat de kans op vast contract. Wat houdt de job precies in? Administratief: - Klanten bijstaan, zowel telefonisch als ter plaatse; - Bestellingen noteren en klaarmaken; - Opmaken van leveringsbons, facturen, ed.; - Instaan voor de administratieve verwerking van productgegevens; Magazijn: - Inkomende bestellingen verplaatsen, bestellingen klaarzetten, enz.. U zou bij voorkeur opstarten rond november zodat u nog een tweetal maanden kan samenwerken met de persoon die in zwangerschapsverlof gaat, zodat u de tijd hebt om de job aan te leren.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Zelfstandig kinderbegeleid(st)er ( tijdelijke job ) van 31 oktober 2018 tot en met 30 november 2018 (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: HET DARTELTJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega die tijdelijk ons team kan komen versterken. Dit de periode van 31 oktobr 2018 tot 30 november 2018. Samen met je collega’s geef je onze kindjes een goede start.Je bent lief en geduldig en staat open voor contacten met ouders.Met veel plezier geef je correcte informatie aan de ouders en zorg je ervoor dat jullie als 1 team zijn.Vanuit je ervaring durf je ook de ouder adviseren.Elke dag is voor jou een nieuwe uitdaging om onze kindjes te verrassen met leuke activiteiten/veel knuffels/zorgen dat ze zich steeds goed voelen bij ons.Je zorgt samen met ons voor een 2de thuis Huishoudelijke taken behoren ook tot ons pakket en schrikken jou niet af.Baby‘s en peuters hebben geen geheimen voor joh en je kan zelfstandig een groep begeleiden (kindjes van 0 tot 3 jaar).Zelfstandigheid,geduld,lief,correct zijn maar enkele belangrijke woorden in ons vak.Wij zoeken iemand met de juiste feeling en goesting.Want dat is immers wat ons onderscheid.Je durfit initiatief nemen en zorgt voor onze kindjes met heel je hart,want je werkt tenslotte met het meest kostbaarste op aarde. Je staat mee in voor het contact en de dagelijkse werking van de leefgroep en dit omvat : -Enthousiasme en zin om te werken -Zin voor verantwoordelijkheid -Communicatief -Goede beheersing van het Nederlands -Flexibel -Zelfstandig maar ook kunnen werken in team -Attest opleiding levensreddend handelen -Attest goed gedrag en zeden model 2

  • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

Zoek naar antwoorden van De Winter W in sociale netwerken
Look for responds of De Winter W in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Winter W. Laat een reactie achter voor De Winter W. De Winter W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Winter W. Leave a respond for De Winter W. De Winter W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Winter W op de google maps. Adres en contacten De Winter W
Location of De Winter W on the google maps. Address and contacts of De Winter W

Andere gerelateerde bedrijven als come De Winter W De Winter W: Van Malderen J BVBA | Langouche Xavier | H.V.L.-CONSTRUCTIONS | ROUSSELLE & SCHREVENS SNC | Fast Air Control SPRL

Other related companies as De Winter W: Van Malderen J BVBA | Langouche Xavier | H.V.L.-CONSTRUCTIONS | ROUSSELLE & SCHREVENS SNC | Fast Air Control SPRL

De Winter W is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Winter W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01884948730. Het bedrijf De Winter W bevindt zich op het adres: Molenstraat 59; 2350; Vosselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bags Burlap. Producten gemaakt in De Winter W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Winter W is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Winter W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Winter W, openstaande posities, locatie van De Winter W op de kaart.

De Winter W is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Winter W, company assigned to the tax number BE01884948730. The company De Winter W is located at the address: Molenstraat 59; 2350; Vosselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bags Burlap. Products created in De Winter W were not found.
The main activity of De Winter W is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Winter W is not available. You also can look at reviews of De Winter W, open positions, location of De Winter W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Winter W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Winter W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Winter W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Winter W, employees, financial statistics.