JEUGDHUIS DE SPLINTER

Contactgegevens JEUGDHUIS DE SPLINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE SPLINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE SPLINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP MOL 38; 2360; OUD-TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14454959 (+32-14454959) 14454959 (+32-14454959)

Fax (fax): +32 (4) 247-79-33 +32 (4) 247-79-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE SPLINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE SPLINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE SPLINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE SPLINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE SPLINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE SPLINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE SPLINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE SPLINTER
Products information JEUGDHUIS DE SPLINTER

BTW identificatienummer (tax): BE02926727294
Ondernemingsnummer: 1221374511
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JEUGDHUIS DE SPLINTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE SPLINTER
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE SPLINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE SPLINTER
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE SPLINTER

331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
505201. Metallische ertsen | Metallic ores
01820104. Rabarber, gegroeid onder dekking | Rhubarb, grown under cover
28420402. Desinfectiemiddelen, huishoudelijke of industriële planten | Disinfectants, household or industrial plant
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50310000. Timmerhout, multiplex en millwork | Lumber, plywood, and millwork

Werken bij JEUGDHUIS DE SPLINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE SPLINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE SPLINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE SPLINTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

 • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

 • Operator 3-ploegen (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma te Eeklo is Let\\\'s Work Aalter op zoek naar technisch onderlegde operatoren die in 3 ploegen kunnen werken. In deze functie krijg je volgende taken: - Je bent verantwoordelijk voor het correct produceren van een product. - Je controleert/stelt bij en optimaliseert jouw productielijn. - Je geeft leiding over een kleine groep medewerkers. - Je geeft ondersteuning bij defecten. - Je rapporteert aan jouw ploegbaas.

 • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

 • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

  Type: Vaste Job

  Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

 • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

 • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE SPLINTER in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE SPLINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE SPLINTER. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE SPLINTER. JEUGDHUIS DE SPLINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE SPLINTER. Leave a respond for JEUGDHUIS DE SPLINTER. JEUGDHUIS DE SPLINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE SPLINTER op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE SPLINTER
Location of JEUGDHUIS DE SPLINTER on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE SPLINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE SPLINTER JEUGDHUIS DE SPLINTER: Manix Invest | Sponske (t') | COIFFURE ANNIE | VERPLAETSE | Renaerts Eric Alken Schilderwerken NV

Other related companies as JEUGDHUIS DE SPLINTER: Manix Invest | Sponske (t') | COIFFURE ANNIE | VERPLAETSE | Renaerts Eric Alken Schilderwerken NV

JEUGDHUIS DE SPLINTER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE SPLINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02926727294. Het bedrijf JEUGDHUIS DE SPLINTER bevindt zich op het adres: STEENWEG OP MOL 38; 2360; OUD-TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE SPLINTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE SPLINTER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE SPLINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE SPLINTER, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE SPLINTER op de kaart.

JEUGDHUIS DE SPLINTER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE SPLINTER, company assigned to the tax number BE02926727294. The company JEUGDHUIS DE SPLINTER is located at the address: STEENWEG OP MOL 38; 2360; OUD-TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE SPLINTER were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE SPLINTER is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE SPLINTER is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE SPLINTER, open positions, location of JEUGDHUIS DE SPLINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE SPLINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE SPLINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE SPLINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE SPLINTER, employees, financial statistics.