JEUGDHUIS DE PARAVANG

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • JEUGDHUIS DE PARAVANG
Private companiesMembership Organizations • JEUGDHUIS DE PARAVANG

Contactgegevens JEUGDHUIS DE PARAVANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE PARAVANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE PARAVANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTENDELAAN 38; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59305420 (+32-59305420) 59305420 (+32-59305420)

Fax (fax): +32 (60) 191-41-54 +32 (60) 191-41-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE PARAVANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE PARAVANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE PARAVANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE PARAVANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE PARAVANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE PARAVANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE PARAVANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE PARAVANG
Products information JEUGDHUIS DE PARAVANG

BTW identificatienummer (tax): BE03662536621
Ondernemingsnummer: 7827178955
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in JEUGDHUIS DE PARAVANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE PARAVANG
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE PARAVANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE PARAVANG
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE PARAVANG

504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
14110200. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
14790402. Bariet mijnbouw | Barite mining
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
35610000. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
39149905. Holgware, NSK | Hollowware, nsk
50479902. Apparatuur en benodigdheden van dierenartsen | Veterinarians' equipment and supplies

Werken bij JEUGDHUIS DE PARAVANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE PARAVANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE PARAVANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE PARAVANG. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service assistent (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

 • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

 • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

 • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

 • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

 • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: COECK

  Type: Vaste Job

  · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

 • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

 • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HUYS CONCEPT

  Type: Vaste Job

  Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: IMMO DEREEPER

  Type: Zelfstandige activiteit

  In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE PARAVANG in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE PARAVANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE PARAVANG. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE PARAVANG. JEUGDHUIS DE PARAVANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE PARAVANG. Leave a respond for JEUGDHUIS DE PARAVANG. JEUGDHUIS DE PARAVANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE PARAVANG op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE PARAVANG
Location of JEUGDHUIS DE PARAVANG on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE PARAVANG

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE PARAVANG JEUGDHUIS DE PARAVANG: M.BRUYR | BANCONTACT-MISTER CASH | GLASTEC | RONNY HERMANS | P?TISSERIE BURTON

Other related companies as JEUGDHUIS DE PARAVANG: M.BRUYR | BANCONTACT-MISTER CASH | GLASTEC | RONNY HERMANS | P?TISSERIE BURTON

JEUGDHUIS DE PARAVANG is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE PARAVANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03662536621. Het bedrijf JEUGDHUIS DE PARAVANG bevindt zich op het adres: WESTENDELAAN 38; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE PARAVANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE PARAVANG is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE PARAVANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE PARAVANG, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE PARAVANG op de kaart.

JEUGDHUIS DE PARAVANG is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE PARAVANG, company assigned to the tax number BE03662536621. The company JEUGDHUIS DE PARAVANG is located at the address: WESTENDELAAN 38; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE PARAVANG were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE PARAVANG is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE PARAVANG is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE PARAVANG, open positions, location of JEUGDHUIS DE PARAVANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE PARAVANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE PARAVANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE PARAVANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE PARAVANG, employees, financial statistics.