JEUGDHUIS DE LINDEKENS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • JEUGDHUIS DE LINDEKENS
Private companiesMembership Organizations • JEUGDHUIS DE LINDEKENS

Contactgegevens JEUGDHUIS DE LINDEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE LINDEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE LINDEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 4; 8791; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56725677 (+32-56725677) 56725677 (+32-56725677)

Fax (fax): +32 (61) 538-20-91 +32 (61) 538-20-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE LINDEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE LINDEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE LINDEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE LINDEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE LINDEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE LINDEKENS
Products information JEUGDHUIS DE LINDEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE06436035156
Ondernemingsnummer: 2622406005
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JEUGDHUIS DE LINDEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE LINDEKENS
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE LINDEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE LINDEKENS
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE LINDEKENS

361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
869901. Atletische organisaties | Athletic organizations
28990203. Hydrofluorzuurverbinding, voor het etsen of polijsten van glas | Hydrofluoric acid compound, for etching or polishing glass
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij JEUGDHUIS DE LINDEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE LINDEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

 • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

 • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: COMMILFOO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

 • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Mike Interieur

  Type: Vaste Job

  Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE LINDEKENS in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE LINDEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE LINDEKENS. JEUGDHUIS DE LINDEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE LINDEKENS. Leave a respond for JEUGDHUIS DE LINDEKENS. JEUGDHUIS DE LINDEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE LINDEKENS op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE LINDEKENS
Location of JEUGDHUIS DE LINDEKENS on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE LINDEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE LINDEKENS JEUGDHUIS DE LINDEKENS: PATRICIA FOURMENTIN | Frederick-Branze SA | VID?OTH?QUE IMAGE | GILBERT DE PAUW | TRAP

Other related companies as JEUGDHUIS DE LINDEKENS: PATRICIA FOURMENTIN | Frederick-Branze SA | VID?OTH?QUE IMAGE | GILBERT DE PAUW | TRAP

JEUGDHUIS DE LINDEKENS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE LINDEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06436035156. Het bedrijf JEUGDHUIS DE LINDEKENS bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 4; 8791; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE LINDEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE LINDEKENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE LINDEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE LINDEKENS, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE LINDEKENS op de kaart.

JEUGDHUIS DE LINDEKENS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE LINDEKENS, company assigned to the tax number BE06436035156. The company JEUGDHUIS DE LINDEKENS is located at the address: SCHOOLSTRAAT 4; 8791; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE LINDEKENS were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE LINDEKENS is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE LINDEKENS is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE LINDEKENS, open positions, location of JEUGDHUIS DE LINDEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE LINDEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE LINDEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE LINDEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE LINDEKENS, employees, financial statistics.