JEUGDHUIS DE KIM

Contactgegevens JEUGDHUIS DE KIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS DE KIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS DE KIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHRISTINASTRAAT 18A; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59705639 (+32-59705639) 59705639 (+32-59705639)

Fax (fax): +32 (9) 685-13-14 +32 (9) 685-13-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS DE KIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS DE KIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS DE KIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS DE KIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS DE KIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS DE KIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS DE KIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS DE KIM
Products information JEUGDHUIS DE KIM

BTW identificatienummer (tax): BE04850708007
Ondernemingsnummer: 4223114013
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in JEUGDHUIS DE KIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS DE KIM
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS DE KIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS DE KIM
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS DE KIM

10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
22540105. Step-ins, breien | Step-ins, knit
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses

Werken bij JEUGDHUIS DE KIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS DE KIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS DE KIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS DE KIM. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeurs en ervaren reachers (optie vast!) (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een magazijn met gevarengoed zijn we op zoek naar ervaren hef- en / of reachtruckchauffeurs. Je staat in voor : Laden en lossen van vrachtwagens Klaarzetten van te verzenden orders Wegrijden van goederen Orde en netheid binnen magazijn

 • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

 • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

  Type: Dienstenchequebaan

  Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Studentenjob

  Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

 • Calculator in de bouw (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

  Type: Vaste Job

  Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

 • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: RENO GROUP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: FAUBOURG

  Type: Flexijob

  Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS DE KIM in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS DE KIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS DE KIM. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS DE KIM. JEUGDHUIS DE KIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS DE KIM. Leave a respond for JEUGDHUIS DE KIM. JEUGDHUIS DE KIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS DE KIM op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS DE KIM
Location of JEUGDHUIS DE KIM on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS DE KIM

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS DE KIM JEUGDHUIS DE KIM: JOZEF KEYSERS | GEERT VAN DOOREN | JACQUES VILERS | C.T.R | ANNE PUTTEMANS

Other related companies as JEUGDHUIS DE KIM: JOZEF KEYSERS | GEERT VAN DOOREN | JACQUES VILERS | C.T.R | ANNE PUTTEMANS

JEUGDHUIS DE KIM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS DE KIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04850708007. Het bedrijf JEUGDHUIS DE KIM bevindt zich op het adres: CHRISTINASTRAAT 18A; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS DE KIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS DE KIM is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS DE KIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS DE KIM, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS DE KIM op de kaart.

JEUGDHUIS DE KIM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS DE KIM, company assigned to the tax number BE04850708007. The company JEUGDHUIS DE KIM is located at the address: CHRISTINASTRAAT 18A; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS DE KIM were not found.
The main activity of JEUGDHUIS DE KIM is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS DE KIM is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS DE KIM, open positions, location of JEUGDHUIS DE KIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS DE KIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS DE KIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS DE KIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS DE KIM, employees, financial statistics.