JEUGDHUIS ALFA

Contactgegevens JEUGDHUIS ALFA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS ALFA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS ALFA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 5; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55424379 (+32-55424379) 55424379 (+32-55424379)

Fax (fax): +32 (10) 953-48-40 +32 (10) 953-48-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS ALFA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS ALFA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS ALFA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS ALFA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS ALFA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS ALFA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS ALFA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS ALFA
Products information JEUGDHUIS ALFA

BTW identificatienummer (tax): BE05780426025
Ondernemingsnummer: 4960571289
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in JEUGDHUIS ALFA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS ALFA
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS ALFA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS ALFA
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS ALFA

283406. dermatologica | Dermatologicals
01610200. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
34460600. Sierwerk | Ornamental metalwork
35410401. Chucking machines, automatisch | Chucking machines, automatic
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
50230106. Roestvrij staal bestek | Stainless steel flatware
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij JEUGDHUIS ALFA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS ALFA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS ALFA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS ALFA. Looking for open vacancies in other companies

 • Metserdiender (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: MOONEN JAN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

 • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Schrijnwerker (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

 • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • HUISHOUDHULP DUFFEL (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Duffel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

 • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

 • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

 • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DEBOO

  Type: Vaste Job

  Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS ALFA in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS ALFA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS ALFA. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS ALFA. JEUGDHUIS ALFA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS ALFA. Leave a respond for JEUGDHUIS ALFA. JEUGDHUIS ALFA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS ALFA op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS ALFA
Location of JEUGDHUIS ALFA on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS ALFA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS ALFA JEUGDHUIS ALFA: BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT | Aquisto (l') | VAN NIEUWKERKE | Luxor Club | CEDICO

Other related companies as JEUGDHUIS ALFA: BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT | Aquisto (l') | VAN NIEUWKERKE | Luxor Club | CEDICO

JEUGDHUIS ALFA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS ALFA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05780426025. Het bedrijf JEUGDHUIS ALFA bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 5; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS ALFA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS ALFA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS ALFA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS ALFA, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS ALFA op de kaart.

JEUGDHUIS ALFA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS ALFA, company assigned to the tax number BE05780426025. The company JEUGDHUIS ALFA is located at the address: STATIONSPLEIN 5; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS ALFA were not found.
The main activity of JEUGDHUIS ALFA is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS ALFA is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS ALFA, open positions, location of JEUGDHUIS ALFA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS ALFA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS ALFA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS ALFA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS ALFA, employees, financial statistics.