BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT
Private companiesAmusement and Recreation Services • BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

Contactgegevens BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LةON THEODORSTRAAT 89; 1090; JETTE, België

Telefoon (phone): 24276282 (+32-24276282) 24276282 (+32-24276282)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT
Products information BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT
(Get full report from official database of BE for BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT
Addition kinds of activities for BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
87330201. Archeologische expedities | Archeological expeditions

Werken bij BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

  • Weekendwerk Pizzakoerier/ zaalmedewerker student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Pizza Time

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

Zoek naar antwoorden van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Laat een reactie achter voor BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. Leave a respond for BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT. BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT op de google maps. Adres en contacten BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT
Location of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT on the google maps. Address and contacts of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: DANIEL VERHELST | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | E. DE BACKER | J. PONCHAU | ANNE-MARIE LOGIER

Other related companies as BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT: DANIEL VERHELST | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | E. DE BACKER | J. PONCHAU | ANNE-MARIE LOGIER

BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT bevindt zich op het adres: LةON THEODORSTRAAT 89; 1090; JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, openstaande posities, locatie van BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT op de kaart.

BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, company assigned to the tax number BE01249664306. The company BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is located at the address: LةON THEODORSTRAAT 89; 1090; JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT were not found.
The main activity of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT is not available. You also can look at reviews of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, open positions, location of BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANK VAN BRABANT/BANQUE DU BRABANT, employees, financial statistics.