JEUGDHUIS ACROLL

Contactgegevens JEUGDHUIS ACROLL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS ACROLL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS ACROLL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALLEWEG 2; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56228252 (+32-56228252) 56228252 (+32-56228252)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS ACROLL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS ACROLL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS ACROLL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS ACROLL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS ACROLL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS ACROLL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS ACROLL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS ACROLL
Products information JEUGDHUIS ACROLL

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in JEUGDHUIS ACROLL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS ACROLL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS ACROLL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS ACROLL
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS ACROLL

01739900. Boommoeren, nec | Tree nuts, nec
22410103. Kant, automatische wind | Lace, auto wind
27969905. Letterpressplaten, voorbereiding van | Letterpress plates, preparation of
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
51920000. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
73840101. Photofinishing laboratorium | Photofinishing laboratory
96410401. Regulering van de landbouwmarketing, federale overheid | Regulation of agricultural marketing, federal government

Werken bij JEUGDHUIS ACROLL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS ACROLL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS ACROLL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS ACROLL. Looking for open vacancies in other companies

 • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

 • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

 • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

 • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

 • Horeca Manager - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Jilles Beer & Burger

  Type: Vaste Job

  We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS ACROLL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS ACROLL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS ACROLL. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS ACROLL. JEUGDHUIS ACROLL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS ACROLL. Leave a respond for JEUGDHUIS ACROLL. JEUGDHUIS ACROLL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS ACROLL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS ACROLL
Location of JEUGDHUIS ACROLL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS ACROLL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS ACROLL JEUGDHUIS ACROLL: GUISEPPE DI MASI | JAEKEN DANNY | Hama 1 ASBL | De Groote F | MARNICK VANDAMME

Other related companies as JEUGDHUIS ACROLL: GUISEPPE DI MASI | JAEKEN DANNY | Hama 1 ASBL | De Groote F | MARNICK VANDAMME

JEUGDHUIS ACROLL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS ACROLL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf JEUGDHUIS ACROLL bevindt zich op het adres: WALLEWEG 2; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS ACROLL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS ACROLL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS ACROLL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS ACROLL, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS ACROLL op de kaart.

JEUGDHUIS ACROLL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS ACROLL, company assigned to the tax number BE04598297119. The company JEUGDHUIS ACROLL is located at the address: WALLEWEG 2; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS ACROLL were not found.
The main activity of JEUGDHUIS ACROLL is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS ACROLL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS ACROLL, open positions, location of JEUGDHUIS ACROLL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS ACROLL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS ACROLL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS ACROLL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS ACROLL, employees, financial statistics.