JEUGDHUIS 'T KELDERKE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • JEUGDHUIS 'T KELDERKE
Private companiesInsurance Carriers • JEUGDHUIS 'T KELDERKE

Contactgegevens JEUGDHUIS 'T KELDERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS 'T KELDERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS 'T KELDERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLY VANDERSTEENPLEIN 1; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32361351 32361351

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS 'T KELDERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS 'T KELDERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS 'T KELDERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS 'T KELDERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS 'T KELDERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS 'T KELDERKE
Products information JEUGDHUIS 'T KELDERKE

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHUIS 'T KELDERKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS 'T KELDERKE
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS 'T KELDERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS 'T KELDERKE
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS 'T KELDERKE

654199. Titel abstracte kantoren, nec | Title abstract offices, nec
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
28340605. zetpillen | Suppositories
32290303. Isolatoren, elektrisch: glas | Insulators, electrical: glass
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
35440104. Dies en sterven houders voor metalen snijden, vormen, sterven gieten | Dies and die holders for metal cutting, forming, die casting
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
58129907. Diner | Diner

Werken bij JEUGDHUIS 'T KELDERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS 'T KELDERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

 • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

 • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

 • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

  Regio: HEINDONK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS 'T KELDERKE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS 'T KELDERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS 'T KELDERKE. JEUGDHUIS 'T KELDERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS 'T KELDERKE. Leave a respond for JEUGDHUIS 'T KELDERKE. JEUGDHUIS 'T KELDERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS 'T KELDERKE op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS 'T KELDERKE
Location of JEUGDHUIS 'T KELDERKE on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS 'T KELDERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS 'T KELDERKE JEUGDHUIS 'T KELDERKE: Comptoir Simon-Dorz | Juweelexpertise | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | MICHELE D'ANDREAMATEO | WEB@WORK

Other related companies as JEUGDHUIS 'T KELDERKE: Comptoir Simon-Dorz | Juweelexpertise | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | MICHELE D'ANDREAMATEO | WEB@WORK

JEUGDHUIS 'T KELDERKE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS 'T KELDERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf JEUGDHUIS 'T KELDERKE bevindt zich op het adres: WILLY VANDERSTEENPLEIN 1; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS 'T KELDERKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS 'T KELDERKE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS 'T KELDERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS 'T KELDERKE, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS 'T KELDERKE op de kaart.

JEUGDHUIS 'T KELDERKE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS 'T KELDERKE, company assigned to the tax number BE01557281494. The company JEUGDHUIS 'T KELDERKE is located at the address: WILLY VANDERSTEENPLEIN 1; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS 'T KELDERKE were not found.
The main activity of JEUGDHUIS 'T KELDERKE is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS 'T KELDERKE is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS 'T KELDERKE, open positions, location of JEUGDHUIS 'T KELDERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS 'T KELDERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS 'T KELDERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS 'T KELDERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS 'T KELDERKE, employees, financial statistics.