Alpagro Plastics NV

Contactgegevens Alpagro Plastics NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpagro Plastics NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpagro Plastics NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark 1060 3530 Houthalen, België

Telefoon (phone): 011.60 91 30 (+32-011.60 91 30) 011.60 91 30 (+32-011.60 91 30)

Fax (fax): 011.52 51 44 (+32-011.52 51 44) 011.52 51 44 (+32-011.52 51 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpagro Plastics NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpagro Plastics NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpagro Plastics NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpagro Plastics NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpagro Plastics NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpagro Plastics NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpagro Plastics NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpagro Plastics NV
Products information Alpagro Plastics NV

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Bags and carrying bags of fleece; Bags, customized; Carrier bags; Carrier bags of plastic; Carrier bags of polyethylene (PE); Packaging films, laminated films; Plastic bags, polyethylene bags and sacks; Plastic labels by UV flexographic printing; Self-adhesive and adhesive pockets; Textile carrier bags with advertising imprints; Vegetable packaging foils (for vegetables)

Product categorie (product category): Bags And Carrier Bags Of Nylon®

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpagro Plastics NV
(Get full report from official database of BE for Alpagro Plastics NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpagro Plastics NV
Addition kinds of activities for Alpagro Plastics NV

3596. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
20240304. Juice pops, bevroren | Juice pops, frozen
23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
39910000. Borstels en borstels | Brooms and brushes
57190302. Houtkachels | Wood burning stoves

Werken bij Alpagro Plastics NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpagro Plastics NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpagro Plastics NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpagro Plastics NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Calculator - Kennis Zonnepanelen (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevende onderneming actief in hernieuwbare energieoplossingen, rekruteren we momenteel een gedreven technische bediende de opvolging van projecten met zonnepanelen. Jouw takenpakket: - Je analyseert de vraag van de klant (eventueel hun plannen). Aan de hand daarvan maakt je een correcte offerte op. - Je rekent offertes uit en staat in voor de uitwerking en opvolging daarvan. - Je vraagt tijdig offertes aan bij diverse leveranciers en selecteert de juiste materialen, de plaats en de installatietijden. - Je behaalt de vooropgestelde doelstellingen (deadline, budget, techniciteit). - Je kan gemaakte calculaties toelichten en motiveren. - Indien er een kleine herstelling moet gebeuren bij klanten, ben je bereid om deze te gaan oplossen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

Zoek naar antwoorden van Alpagro Plastics NV in sociale netwerken
Look for responds of Alpagro Plastics NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpagro Plastics NV. Laat een reactie achter voor Alpagro Plastics NV. Alpagro Plastics NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpagro Plastics NV. Leave a respond for Alpagro Plastics NV. Alpagro Plastics NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpagro Plastics NV op de google maps. Adres en contacten Alpagro Plastics NV
Location of Alpagro Plastics NV on the google maps. Address and contacts of Alpagro Plastics NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpagro Plastics NV Alpagro Plastics NV: SUD FRIOUL | AMCV-CEMA | Vandas | DIRK MULKENS | P. GOBIET

Other related companies as Alpagro Plastics NV: SUD FRIOUL | AMCV-CEMA | Vandas | DIRK MULKENS | P. GOBIET

Alpagro Plastics NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alpagro Plastics NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf Alpagro Plastics NV bevindt zich op het adres: Europark 1060 3530 Houthalen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bags And Carrier Bags Of Nylon®. Lijst met producten zijn Bags and carrying bags of fleece; Bags, customized; Carrier bags; Carrier bags of plastic; Carrier bags of polyethylene (PE); Packaging films, laminated films; Plastic bags, polyethylene bags and sacks; Plastic labels by UV flexographic printing; Self-adhesive and adhesive pockets; Textile carrier bags with advertising imprints; Vegetable packaging foils (for vegetables).
De hoofdactiviteit van Alpagro Plastics NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpagro Plastics NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpagro Plastics NV, openstaande posities, locatie van Alpagro Plastics NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpagro Plastics NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alpagro Plastics NV, company assigned to the tax number BE04920471191. The company Alpagro Plastics NV is located at the address: Europark 1060 3530 Houthalen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bags And Carrier Bags Of Nylon®. List of products are Bags and carrying bags of fleece; Bags, customized; Carrier bags; Carrier bags of plastic; Carrier bags of polyethylene (PE); Packaging films, laminated films; Plastic bags, polyethylene bags and sacks; Plastic labels by UV flexographic printing; Self-adhesive and adhesive pockets; Textile carrier bags with advertising imprints; Vegetable packaging foils (for vegetables).
The main activity of Alpagro Plastics NV is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpagro Plastics NV is not available. You also can look at reviews of Alpagro Plastics NV, open positions, location of Alpagro Plastics NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpagro Plastics NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpagro Plastics NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpagro Plastics NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpagro Plastics NV, employees, financial statistics.