JEUGDHEEM DE RING

Contactgegevens JEUGDHEEM DE RING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHEEM DE RING: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHEEM DE RING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN MATHIJS WINTERSLAAN 46A; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89306720 (+32-89306720) 89306720 (+32-89306720)

Fax (fax): +32 (50) 514-39-21 +32 (50) 514-39-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHEEM DE RING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHEEM DE RING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHEEM DE RING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHEEM DE RING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHEEM DE RING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHEEM DE RING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHEEM DE RING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHEEM DE RING
Products information JEUGDHEEM DE RING

BTW identificatienummer (tax): BE02746551513
Ondernemingsnummer: 6648620605
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEUGDHEEM DE RING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHEEM DE RING
(Get full report from official database of BE for JEUGDHEEM DE RING)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHEEM DE RING
Addition kinds of activities for JEUGDHEEM DE RING

596199. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec
729908. Steekdiensten | Stitching services
28650301. aminoantrachinonkleurstof | Aminoanthraquinone
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
50740202. Ketels, kracht (industrieel) | Boilers, power (industrial)
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
67989902. Vastgoedbeleggingen | Realty investment trusts
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution

Werken bij JEUGDHEEM DE RING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHEEM DE RING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHEEM DE RING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHEEM DE RING. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnmedewerkers (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DERO CONSTRUCT

  Type: Vervanging brugpensioen

  voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

 • Mecanicien (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

 • Schilder (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

 • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • Mechanieker (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

 • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Daoust

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

 • Jobstudent (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

 • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: GO WELL

  Type: Flexijob

  Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHEEM DE RING in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHEEM DE RING in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHEEM DE RING. Laat een reactie achter voor JEUGDHEEM DE RING. JEUGDHEEM DE RING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHEEM DE RING. Leave a respond for JEUGDHEEM DE RING. JEUGDHEEM DE RING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHEEM DE RING op de google maps. Adres en contacten JEUGDHEEM DE RING
Location of JEUGDHEEM DE RING on the google maps. Address and contacts of JEUGDHEEM DE RING

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHEEM DE RING JEUGDHEEM DE RING: DEXIA | Pauwels Stanny BVBA | CONSTRUCTIE RENOVATIE & NETWERK | PATRICK MATHIEU | ROLAND STEEVENS

Other related companies as JEUGDHEEM DE RING: DEXIA | Pauwels Stanny BVBA | CONSTRUCTIE RENOVATIE & NETWERK | PATRICK MATHIEU | ROLAND STEEVENS

JEUGDHEEM DE RING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHEEM DE RING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746551513. Het bedrijf JEUGDHEEM DE RING bevindt zich op het adres: JAN MATHIJS WINTERSLAAN 46A; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHEEM DE RING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHEEM DE RING is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHEEM DE RING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHEEM DE RING, openstaande posities, locatie van JEUGDHEEM DE RING op de kaart.

JEUGDHEEM DE RING is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHEEM DE RING, company assigned to the tax number BE02746551513. The company JEUGDHEEM DE RING is located at the address: JAN MATHIJS WINTERSLAAN 46A; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHEEM DE RING were not found.
The main activity of JEUGDHEEM DE RING is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHEEM DE RING is not available. You also can look at reviews of JEUGDHEEM DE RING, open positions, location of JEUGDHEEM DE RING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHEEM DE RING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHEEM DE RING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHEEM DE RING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHEEM DE RING, employees, financial statistics.