JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE
Private companiesWater Transportation • JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

Contactgegevens JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPAPLEIN 38; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89764734 (+32-89764734) 89764734 (+32-89764734)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE
Products information JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE
(Get full report from official database of BE for JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE
Addition kinds of activities for JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
239900. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
26310200. Binnenzool en schoenplank | Innersole and shoe board
34430116. Afscheiders, industrieel proces: metalen plaat | Separators, industrial process: metal plate
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
80210106. Pedodontist | Pedodontist

Werken bij JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MI CASA

  Type: Studentenjob

  Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

 • Werfleider (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: CNOCKAERT

  Type: Vaste Job

  Aansturen van ploegen op de werf Verzorgen van alle administratie en organisatie van verschillende werven

 • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Lasser / Samensteller (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Laat een reactie achter voor JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. Leave a respond for JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE. JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE op de google maps. Adres en contacten JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE
Location of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE on the google maps. Address and contacts of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: Peeters U | PHILIPPE ARNO | Boermeester W | SCHOENMAKERIJ BRUNO | VAN LAETHEM

Other related companies as JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE: Peeters U | PHILIPPE ARNO | Boermeester W | SCHOENMAKERIJ BRUNO | VAN LAETHEM

JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE bevindt zich op het adres: EUROPAPLEIN 38; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, openstaande posities, locatie van JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE op de kaart.

JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, company assigned to the tax number BE03324157714. The company JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is located at the address: EUROPAPLEIN 38; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE were not found.
The main activity of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE is not available. You also can look at reviews of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, open positions, location of JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDH.JEUGDZ.EISDEN OKE, employees, financial statistics.