JEUGDCLUB SKALUL

Contactgegevens JEUGDCLUB SKALUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCLUB SKALUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCLUB SKALUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 5A; 8860; LENDELEDE, België

Telefoon (phone): 51304238 (+32-51304238) 51304238 (+32-51304238)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCLUB SKALUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCLUB SKALUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCLUB SKALUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCLUB SKALUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCLUB SKALUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCLUB SKALUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCLUB SKALUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCLUB SKALUL
Products information JEUGDCLUB SKALUL

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEUGDCLUB SKALUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCLUB SKALUL
(Get full report from official database of BE for JEUGDCLUB SKALUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCLUB SKALUL
Addition kinds of activities for JEUGDCLUB SKALUL

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
31310202. Hielkapjes | Heel caps
36790304. Statische voedingsomzetters voor elektronische toepassingen | Static power supply converters for electronic applications
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural

Werken bij JEUGDCLUB SKALUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCLUB SKALUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCLUB SKALUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCLUB SKALUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

 • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

 • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Studenten weekdagen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

 • Student Receptionist(e) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hospitality House

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

 • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

 • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Medewerker verzekeringen (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in de verzekeringen zorg je voor de opvolging van het schadebeheer en ben je de tussenschakel tussen klant en maatschappij. Aan de klant bied je telefonisch en face-to-face de nodige ondersteuning en informatie aan. Ook heb je de nodige achtergrond en kennis van de belastingstak zodat je klanten kan helpen met het invullen van hun belastingsbrief.  Samen met de zaakvoerders sta je in voor de verdere uitbouw van het kantoor. Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten, een onafhankelijk verzekeringsmakelaar gelegen in Passendale , zijn wij momenteel op zoek naar een medewerker verzekeringen. Onze klant richt zich zowel tot particulieren, als tot bedrijven en organisaties en bieden een 40-jarige know how op vlak van verzekeringen en kredieten. Ze dragen kwaliteit hoog in het vaandel. 

Zoek naar antwoorden van JEUGDCLUB SKALUL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCLUB SKALUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCLUB SKALUL. Laat een reactie achter voor JEUGDCLUB SKALUL. JEUGDCLUB SKALUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCLUB SKALUL. Leave a respond for JEUGDCLUB SKALUL. JEUGDCLUB SKALUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCLUB SKALUL op de google maps. Adres en contacten JEUGDCLUB SKALUL
Location of JEUGDCLUB SKALUL on the google maps. Address and contacts of JEUGDCLUB SKALUL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCLUB SKALUL JEUGDCLUB SKALUL: Looyens Lederwaren BVBA | CLAUDE LELOUP | V. PRIEZ | AMAND CHARLES | Vazquez Val Alejandro

Other related companies as JEUGDCLUB SKALUL: Looyens Lederwaren BVBA | CLAUDE LELOUP | V. PRIEZ | AMAND CHARLES | Vazquez Val Alejandro

JEUGDCLUB SKALUL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCLUB SKALUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf JEUGDCLUB SKALUL bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 5A; 8860; LENDELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCLUB SKALUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCLUB SKALUL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCLUB SKALUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCLUB SKALUL, openstaande posities, locatie van JEUGDCLUB SKALUL op de kaart.

JEUGDCLUB SKALUL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCLUB SKALUL, company assigned to the tax number BE05868591308. The company JEUGDCLUB SKALUL is located at the address: STATIONSSTRAAT 5A; 8860; LENDELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCLUB SKALUL were not found.
The main activity of JEUGDCLUB SKALUL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCLUB SKALUL is not available. You also can look at reviews of JEUGDCLUB SKALUL, open positions, location of JEUGDCLUB SKALUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCLUB SKALUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCLUB SKALUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCLUB SKALUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCLUB SKALUL, employees, financial statistics.