JEUGDCENTRUM TER LO

Contactgegevens JEUGDCENTRUM TER LO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM TER LO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM TER LO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDERSINGEL 28; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32172440 32172440

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM TER LO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM TER LO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM TER LO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM TER LO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM TER LO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM TER LO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM TER LO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM TER LO
Products information JEUGDCENTRUM TER LO

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in JEUGDCENTRUM TER LO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM TER LO
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM TER LO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM TER LO
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM TER LO

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
26550205. Containers, gelamineerde fenolische en gevulkaniseerde vezel | Containers, laminated phenolic and vulcanized fiber
35560108. Melkverwerkende machines, niet inbegrepen | Milk processing machinery, nec
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
84129901. Historische samenleving | Historical society

Werken bij JEUGDCENTRUM TER LO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM TER LO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM TER LO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM TER LO. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

 • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

  Regio: HEPPEN

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

 • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

 • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: Vandenbussche

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: SPORTARIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM TER LO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM TER LO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM TER LO. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM TER LO. JEUGDCENTRUM TER LO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM TER LO. Leave a respond for JEUGDCENTRUM TER LO. JEUGDCENTRUM TER LO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM TER LO op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM TER LO
Location of JEUGDCENTRUM TER LO on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM TER LO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM TER LO JEUGDCENTRUM TER LO: ECO ARC | PUBLIVARIA | DELISAN | PETER OLY | BOCCARD BENELUX

Other related companies as JEUGDCENTRUM TER LO: ECO ARC | PUBLIVARIA | DELISAN | PETER OLY | BOCCARD BENELUX

JEUGDCENTRUM TER LO is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM TER LO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf JEUGDCENTRUM TER LO bevindt zich op het adres: NOORDERSINGEL 28; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCENTRUM TER LO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM TER LO is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM TER LO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM TER LO, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM TER LO op de kaart.

JEUGDCENTRUM TER LO is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM TER LO, company assigned to the tax number BE08215820312. The company JEUGDCENTRUM TER LO is located at the address: NOORDERSINGEL 28; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCENTRUM TER LO were not found.
The main activity of JEUGDCENTRUM TER LO is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM TER LO is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM TER LO, open positions, location of JEUGDCENTRUM TER LO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM TER LO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM TER LO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM TER LO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM TER LO, employees, financial statistics.