JEUGDCENTRUM MERELBEKE

Contactgegevens JEUGDCENTRUM MERELBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDCENTRUM MERELBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDCENTRUM MERELBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNDELGEMSESTEENWEG 235; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 92315545 (+32-92315545) 92315545 (+32-92315545)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDCENTRUM MERELBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDCENTRUM MERELBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDCENTRUM MERELBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDCENTRUM MERELBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDCENTRUM MERELBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDCENTRUM MERELBEKE
Products information JEUGDCENTRUM MERELBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEUGDCENTRUM MERELBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDCENTRUM MERELBEKE
(Get full report from official database of BE for JEUGDCENTRUM MERELBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDCENTRUM MERELBEKE
Addition kinds of activities for JEUGDCENTRUM MERELBEKE

20350107. Geurstoffen, Groentesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, vegetable sauces (except tomato and dry)
22959905. Tubing, textiel: gelakt | Tubing, textile: varnished
26210903. Asfaltpapier, gelamineerd | Asphalt paper, laminated
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
83999906. Gezondheidssysteem agentschap | Health systems agency
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij JEUGDCENTRUM MERELBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDCENTRUM MERELBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

 • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

 • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

 • Metser (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • Logistiek medewerker / magazijnier (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADDAX MOTORS

  Type: Vaste Job

  Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving Als logistiek medewerker staat u in voor: Ontvangen, uitpakken, controleren en inscannen van geleverde goederen en toekennen aan de juiste magazijnlocatie Controleren en aanvullen van de voorraden op de productielijn en klaarzetten van voorraadbakken voor de verschillende werkposten Verpakken van de onderdelen voor klantenorders Het uitboeken van de huidige stock Op eigen initiatief de werkplek opruimen en deze proper houden Flexibel inzetbaar zijn op de verschillende werkposten en zones Inventarisatie

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van JEUGDCENTRUM MERELBEKE in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDCENTRUM MERELBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Laat een reactie achter voor JEUGDCENTRUM MERELBEKE. JEUGDCENTRUM MERELBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDCENTRUM MERELBEKE. Leave a respond for JEUGDCENTRUM MERELBEKE. JEUGDCENTRUM MERELBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDCENTRUM MERELBEKE op de google maps. Adres en contacten JEUGDCENTRUM MERELBEKE
Location of JEUGDCENTRUM MERELBEKE on the google maps. Address and contacts of JEUGDCENTRUM MERELBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDCENTRUM MERELBEKE JEUGDCENTRUM MERELBEKE: GROEP 'T SINGEL | DESPAGNE DISTRIBUTION | AB Albert Beelen | CASA | VAHE OSKANIAN DIAMONDS

Other related companies as JEUGDCENTRUM MERELBEKE: GROEP 'T SINGEL | DESPAGNE DISTRIBUTION | AB Albert Beelen | CASA | VAHE OSKANIAN DIAMONDS

JEUGDCENTRUM MERELBEKE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDCENTRUM MERELBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf JEUGDCENTRUM MERELBEKE bevindt zich op het adres: HUNDELGEMSESTEENWEG 235; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDCENTRUM MERELBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDCENTRUM MERELBEKE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDCENTRUM MERELBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDCENTRUM MERELBEKE, openstaande posities, locatie van JEUGDCENTRUM MERELBEKE op de kaart.

JEUGDCENTRUM MERELBEKE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDCENTRUM MERELBEKE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company JEUGDCENTRUM MERELBEKE is located at the address: HUNDELGEMSESTEENWEG 235; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDCENTRUM MERELBEKE were not found.
The main activity of JEUGDCENTRUM MERELBEKE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDCENTRUM MERELBEKE is not available. You also can look at reviews of JEUGDCENTRUM MERELBEKE, open positions, location of JEUGDCENTRUM MERELBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDCENTRUM MERELBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDCENTRUM MERELBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDCENTRUM MERELBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDCENTRUM MERELBEKE, employees, financial statistics.