JEUGDATELJEE KREAMO

Contactgegevens JEUGDATELJEE KREAMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDATELJEE KREAMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDATELJEE KREAMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN DIJCKSTRAAT; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34540368 (+32-34540368) 34540368 (+32-34540368)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDATELJEE KREAMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDATELJEE KREAMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDATELJEE KREAMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDATELJEE KREAMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDATELJEE KREAMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDATELJEE KREAMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDATELJEE KREAMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDATELJEE KREAMO
Products information JEUGDATELJEE KREAMO

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in JEUGDATELJEE KREAMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDATELJEE KREAMO
(Get full report from official database of BE for JEUGDATELJEE KREAMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDATELJEE KREAMO
Addition kinds of activities for JEUGDATELJEE KREAMO

01799902. Bananenbos | Banana grove
23890100. Mannen accessoires | Men's miscellaneous accessories
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing

Werken bij JEUGDATELJEE KREAMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDATELJEE KREAMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDATELJEE KREAMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDATELJEE KREAMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

 • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

 • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

  Regio: WESTMEERBEEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

 • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: CONXION

  Type: Vaste Job

  Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

 • Winkelverkoop (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

Zoek naar antwoorden van JEUGDATELJEE KREAMO in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDATELJEE KREAMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDATELJEE KREAMO. Laat een reactie achter voor JEUGDATELJEE KREAMO. JEUGDATELJEE KREAMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDATELJEE KREAMO. Leave a respond for JEUGDATELJEE KREAMO. JEUGDATELJEE KREAMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDATELJEE KREAMO op de google maps. Adres en contacten JEUGDATELJEE KREAMO
Location of JEUGDATELJEE KREAMO on the google maps. Address and contacts of JEUGDATELJEE KREAMO

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDATELJEE KREAMO JEUGDATELJEE KREAMO: HVU CONSULT | JEAN PAZDERA | T. PAUWELS | Decora | BORRELHUIS

Other related companies as JEUGDATELJEE KREAMO: HVU CONSULT | JEAN PAZDERA | T. PAUWELS | Decora | BORRELHUIS

JEUGDATELJEE KREAMO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDATELJEE KREAMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf JEUGDATELJEE KREAMO bevindt zich op het adres: VAN DIJCKSTRAAT; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDATELJEE KREAMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDATELJEE KREAMO is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDATELJEE KREAMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDATELJEE KREAMO, openstaande posities, locatie van JEUGDATELJEE KREAMO op de kaart.

JEUGDATELJEE KREAMO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDATELJEE KREAMO, company assigned to the tax number BE04020141601. The company JEUGDATELJEE KREAMO is located at the address: VAN DIJCKSTRAAT; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDATELJEE KREAMO were not found.
The main activity of JEUGDATELJEE KREAMO is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDATELJEE KREAMO is not available. You also can look at reviews of JEUGDATELJEE KREAMO, open positions, location of JEUGDATELJEE KREAMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDATELJEE KREAMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDATELJEE KREAMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDATELJEE KREAMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDATELJEE KREAMO, employees, financial statistics.