JEUGDATELJEE DE PUITJES

Contactgegevens JEUGDATELJEE DE PUITJES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDATELJEE DE PUITJES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDATELJEE DE PUITJES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 14; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 52424598 (+32-52424598) 52424598 (+32-52424598)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDATELJEE DE PUITJES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDATELJEE DE PUITJES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDATELJEE DE PUITJES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDATELJEE DE PUITJES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDATELJEE DE PUITJES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDATELJEE DE PUITJES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDATELJEE DE PUITJES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDATELJEE DE PUITJES
Products information JEUGDATELJEE DE PUITJES

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in JEUGDATELJEE DE PUITJES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDATELJEE DE PUITJES
(Get full report from official database of BE for JEUGDATELJEE DE PUITJES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDATELJEE DE PUITJES
Addition kinds of activities for JEUGDATELJEE DE PUITJES

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
38120403. sextanten | Sextants
38279915. Optische elementen en samenstellingen, behalve oogheelkundig | Optical elements and assemblies, except ophthalmic
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij JEUGDATELJEE DE PUITJES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDATELJEE DE PUITJES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDATELJEE DE PUITJES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDATELJEE DE PUITJES. Looking for open vacancies in other companies

 • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

 • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Elektricien (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

 • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

 • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: OCMW BRAKEL

  Type: Dienstenchequebaan

  U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

 • Automechanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

 • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

 • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: TRANSMYL

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

 • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van JEUGDATELJEE DE PUITJES in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDATELJEE DE PUITJES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDATELJEE DE PUITJES. Laat een reactie achter voor JEUGDATELJEE DE PUITJES. JEUGDATELJEE DE PUITJES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDATELJEE DE PUITJES. Leave a respond for JEUGDATELJEE DE PUITJES. JEUGDATELJEE DE PUITJES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDATELJEE DE PUITJES op de google maps. Adres en contacten JEUGDATELJEE DE PUITJES
Location of JEUGDATELJEE DE PUITJES on the google maps. Address and contacts of JEUGDATELJEE DE PUITJES

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDATELJEE DE PUITJES JEUGDATELJEE DE PUITJES: YVON DATH | AUDI-VW RECUP | Lectra BVBA | JEWE PRODUCTS NV | PH. MAASSEN

Other related companies as JEUGDATELJEE DE PUITJES: YVON DATH | AUDI-VW RECUP | Lectra BVBA | JEWE PRODUCTS NV | PH. MAASSEN

JEUGDATELJEE DE PUITJES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDATELJEE DE PUITJES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf JEUGDATELJEE DE PUITJES bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 14; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDATELJEE DE PUITJES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDATELJEE DE PUITJES is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDATELJEE DE PUITJES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDATELJEE DE PUITJES, openstaande posities, locatie van JEUGDATELJEE DE PUITJES op de kaart.

JEUGDATELJEE DE PUITJES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDATELJEE DE PUITJES, company assigned to the tax number BE03891326904. The company JEUGDATELJEE DE PUITJES is located at the address: BERGSTRAAT 14; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDATELJEE DE PUITJES were not found.
The main activity of JEUGDATELJEE DE PUITJES is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDATELJEE DE PUITJES is not available. You also can look at reviews of JEUGDATELJEE DE PUITJES, open positions, location of JEUGDATELJEE DE PUITJES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDATELJEE DE PUITJES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDATELJEE DE PUITJES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDATELJEE DE PUITJES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDATELJEE DE PUITJES, employees, financial statistics.