JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA
Private companiesMembership Organizations • JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

Contactgegevens JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREL DE PRETERLEI 1B4; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36589506 (+32-36589506) 36589506 (+32-36589506)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA
Products information JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA
(Get full report from official database of BE for JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA
Addition kinds of activities for JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
50949904. Pearls | Pearls
89990802. Radio commentator | Radio commentator
93110101. Douane-bureau | Customs bureau

Werken bij JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

 • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herenthout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Poetshulp (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

 • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

 • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BELLINI

  Type: Studentenjob

  Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

 • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

 • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

  Type: Studentenjob

  COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

 • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

  Type: Vaste Job

  Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Baldewijns

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

 • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA in sociale netwerken
Look for responds of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Laat een reactie achter voor JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. Leave a respond for JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA. JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA op de google maps. Adres en contacten JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA
Location of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA on the google maps. Address and contacts of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: De Weweire H | Oggi Junior | PAUL FRAN?OIS GARAGE | LAFONTAINE MASSET | Publi Relation SPRL

Other related companies as JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA: De Weweire H | Oggi Junior | PAUL FRAN?OIS GARAGE | LAFONTAINE MASSET | Publi Relation SPRL

JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA bevindt zich op het adres: KAREL DE PRETERLEI 1B4; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, openstaande posities, locatie van JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA op de kaart.

JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, company assigned to the tax number BE08350402832. The company JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is located at the address: KAREL DE PRETERLEI 1B4; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA were not found.
The main activity of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA is not available. You also can look at reviews of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, open positions, location of JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGD MUZIEKATELJEE VIVA LA MUSICA, employees, financial statistics.