JEUGD EN SEXUALITEIT

Contactgegevens JEUGD EN SEXUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGD EN SEXUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGD EN SEXUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLLEMARKT 28; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15206968 (+32-15206968) 15206968 (+32-15206968)

Fax (fax): +32 (57) 768-22-49 +32 (57) 768-22-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGD EN SEXUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGD EN SEXUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGD EN SEXUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGD EN SEXUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGD EN SEXUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGD EN SEXUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGD EN SEXUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGD EN SEXUALITEIT
Products information JEUGD EN SEXUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE07175140380
Ondernemingsnummer: 9842346191
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEUGD EN SEXUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGD EN SEXUALITEIT
(Get full report from official database of BE for JEUGD EN SEXUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGD EN SEXUALITEIT
Addition kinds of activities for JEUGD EN SEXUALITEIT

822102. Professionele scholen | Professional schools
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
32510103. Schoorsteenblokken, radiaal: klei | Chimney blocks, radial: clay
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
51629901. Plastische basisvormen | Plastics basic shapes

Werken bij JEUGD EN SEXUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGD EN SEXUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGD EN SEXUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGD EN SEXUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

 • Receptionist(e) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

 • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

 • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

 • Student arbeider (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

 • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

 • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Oliver James Associates - Vulnerability Analyst / Penetration Testing (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Vulnerability Management Analyst / Penetration testing in Brussels You will be responsible for Vulnerability management process Penetration testing (IT systems, infrastructure and applications). Coordination of the red team tests Code reviews and assessments on different technologies and implementations. Vulnerability reports Other responsibilities Ensure the secure delivery of new applications, infrastructure or services. Identify gaps and propose enhancements for continuous improvement. Relevant assets FR + NL + ENG Analytical mindset - Strong Communicator - Critical Mindset CISSP SANs ISO 2700x

 • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

  Type: Werfreserve

  Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

Zoek naar antwoorden van JEUGD EN SEXUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of JEUGD EN SEXUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGD EN SEXUALITEIT. Laat een reactie achter voor JEUGD EN SEXUALITEIT. JEUGD EN SEXUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGD EN SEXUALITEIT. Leave a respond for JEUGD EN SEXUALITEIT. JEUGD EN SEXUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGD EN SEXUALITEIT op de google maps. Adres en contacten JEUGD EN SEXUALITEIT
Location of JEUGD EN SEXUALITEIT on the google maps. Address and contacts of JEUGD EN SEXUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGD EN SEXUALITEIT JEUGD EN SEXUALITEIT: ANDR? ABRASSART | Klein-Brabantse Touwslagerij | X-It | E. PINT | THOMAS DARCHE

Other related companies as JEUGD EN SEXUALITEIT: ANDR? ABRASSART | Klein-Brabantse Touwslagerij | X-It | E. PINT | THOMAS DARCHE

JEUGD EN SEXUALITEIT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGD EN SEXUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07175140380. Het bedrijf JEUGD EN SEXUALITEIT bevindt zich op het adres: WOLLEMARKT 28; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGD EN SEXUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGD EN SEXUALITEIT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGD EN SEXUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGD EN SEXUALITEIT, openstaande posities, locatie van JEUGD EN SEXUALITEIT op de kaart.

JEUGD EN SEXUALITEIT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGD EN SEXUALITEIT, company assigned to the tax number BE07175140380. The company JEUGD EN SEXUALITEIT is located at the address: WOLLEMARKT 28; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGD EN SEXUALITEIT were not found.
The main activity of JEUGD EN SEXUALITEIT is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGD EN SEXUALITEIT is not available. You also can look at reviews of JEUGD EN SEXUALITEIT, open positions, location of JEUGD EN SEXUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGD EN SEXUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGD EN SEXUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGD EN SEXUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGD EN SEXUALITEIT, employees, financial statistics.