JEFI JEUGDFILMDIENST

Contactgegevens JEFI JEUGDFILMDIENST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEFI JEUGDFILMDIENST: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEFI JEUGDFILMDIENST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TROONSTRAAT 125; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25078833 (+32-25078833) 25078833 (+32-25078833)

Fax (fax): +32 (53) 895-89-74 +32 (53) 895-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEFI JEUGDFILMDIENST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEFI JEUGDFILMDIENST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEFI JEUGDFILMDIENST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEFI JEUGDFILMDIENST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEFI JEUGDFILMDIENST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEFI JEUGDFILMDIENST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEFI JEUGDFILMDIENST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEFI JEUGDFILMDIENST
Products information JEFI JEUGDFILMDIENST

BTW identificatienummer (tax): BE09994506835
Ondernemingsnummer: 5684295654
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEFI JEUGDFILMDIENST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEFI JEUGDFILMDIENST
(Get full report from official database of BE for JEFI JEUGDFILMDIENST)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEFI JEUGDFILMDIENST
Addition kinds of activities for JEFI JEUGDFILMDIENST

172101. Residentieel schilderij | Residential painting
17819901. Geothermische boring | Geothermal drilling
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
35310407. Betonuitrusting | Concrete gunning equipment
37289904. Stof- en spuitapparatuur, vliegtuigen | Dusting and spraying equipment, aircraft
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
73891501. Lettering service | Lettering service

Werken bij JEFI JEUGDFILMDIENST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEFI JEUGDFILMDIENST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEFI JEUGDFILMDIENST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEFI JEUGDFILMDIENST. Looking for open vacancies in other companies

 • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

 • Kamermeisje/jongen- ontbijtmedewerk(st)er M/V Pomocnik sniadan / pokojowka K/M Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE Recruitment Nord France

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons klant in Brugge, 4* Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4* Hotelu poszukujemy pomocnika sniadan/pokojowki K/M.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-IINTERIM GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

 • MONTEUR / RIGGER (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het uitvoeren van diverse montage- en demontage werkzaamheden (montages en uitlijnen van motoren, pompen en leidingen) Je zal werkbonnen invullen en deze bezorgen aan de administratiedienst Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal tijdig aanwezig is Je zal eventuele defecten en gebreken rapporteren     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Vlaamse multinational en wereldwijd gekend, gespecialiseerd in het verplaatsen van lasten met uitzonderlijke afmetingen en gewicht. Ter versterking van het team is het bedrijf op zoek naar een Monteur / Rigger.

 • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

 • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Progressive Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van JEFI JEUGDFILMDIENST in sociale netwerken
Look for responds of JEFI JEUGDFILMDIENST in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEFI JEUGDFILMDIENST. Laat een reactie achter voor JEFI JEUGDFILMDIENST. JEFI JEUGDFILMDIENST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEFI JEUGDFILMDIENST. Leave a respond for JEFI JEUGDFILMDIENST. JEFI JEUGDFILMDIENST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEFI JEUGDFILMDIENST op de google maps. Adres en contacten JEFI JEUGDFILMDIENST
Location of JEFI JEUGDFILMDIENST on the google maps. Address and contacts of JEFI JEUGDFILMDIENST

Andere gerelateerde bedrijven als come JEFI JEUGDFILMDIENST JEFI JEUGDFILMDIENST: BERTEM AC | ALLTRAVEL | Rentokil Initial NV | CENTRE G?N?RATION BOCCACE | MARIA VICTORIA DIAZ RODRIGUEZ

Other related companies as JEFI JEUGDFILMDIENST: BERTEM AC | ALLTRAVEL | Rentokil Initial NV | CENTRE G?N?RATION BOCCACE | MARIA VICTORIA DIAZ RODRIGUEZ

JEFI JEUGDFILMDIENST is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEFI JEUGDFILMDIENST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09994506835. Het bedrijf JEFI JEUGDFILMDIENST bevindt zich op het adres: TROONSTRAAT 125; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEFI JEUGDFILMDIENST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEFI JEUGDFILMDIENST is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEFI JEUGDFILMDIENST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEFI JEUGDFILMDIENST, openstaande posities, locatie van JEFI JEUGDFILMDIENST op de kaart.

JEFI JEUGDFILMDIENST is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEFI JEUGDFILMDIENST, company assigned to the tax number BE09994506835. The company JEFI JEUGDFILMDIENST is located at the address: TROONSTRAAT 125; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEFI JEUGDFILMDIENST were not found.
The main activity of JEFI JEUGDFILMDIENST is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEFI JEUGDFILMDIENST is not available. You also can look at reviews of JEFI JEUGDFILMDIENST, open positions, location of JEFI JEUGDFILMDIENST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEFI JEUGDFILMDIENST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEFI JEUGDFILMDIENST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEFI JEUGDFILMDIENST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEFI JEUGDFILMDIENST, employees, financial statistics.