J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE
Private companiesEducational Services • J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

Contactgegevens J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAALSESTRAAT 53; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50341538 (+32-50341538) 50341538 (+32-50341538)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE
Products information J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE
(Get full report from official database of BE for J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE
Addition kinds of activities for J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
519100. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
82310400. Bibliotheekdiensten | Library services
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker bij CDS (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een bezig bij die houdt van fysiek werk? Dan zijn wij opzoek naar jou. Als productiemedewerker komt je terecht in een aangename werkomgeving met afwisselend werk. Voor onze klant geleden in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde magazijniers. je staat in voor het laden en lossen van materiaal reiningen van het gebruikte materiaal sorteren van bestek plaatsen van vuil materiaal in reiningmachines nakijken of de producten voldoende proper uit de machines komen Gereinigd materiaal op de juiste plaats zetten

 • Monteur staalconstructie (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

  Type: Vaste Job

  Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

 • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Sleutelbos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

 • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Laat een reactie achter voor J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. Leave a respond for J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE. J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE op de google maps. Adres en contacten J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE
Location of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE on the google maps. Address and contacts of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: BBL | JIM' Z HAIR STUDIO | ONAFHANKELIJKE DIENST VOOR KINDEROPVANG ONTHAALMOEDERS | Melotte (Tekenbureau) | Uma

Other related companies as J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE: BBL | JIM' Z HAIR STUDIO | ONAFHANKELIJKE DIENST VOOR KINDEROPVANG ONTHAALMOEDERS | Melotte (Tekenbureau) | Uma

J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE bevindt zich op het adres: WAALSESTRAAT 53; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, openstaande posities, locatie van J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE op de kaart.

J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, company assigned to the tax number BE03995422363. The company J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is located at the address: WAALSESTRAAT 53; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE were not found.
The main activity of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE is not available. You also can look at reviews of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, open positions, location of J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A.ST.KRUIS-MARIAWENDE, employees, financial statistics.