J.M.A. ST. ANDRIES

Contactgegevens J.M.A. ST. ANDRIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. ST. ANDRIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. ST. ANDRIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWETANDSTRAAT 44; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50386143 (+32-50386143) 50386143 (+32-50386143)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. ST. ANDRIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. ST. ANDRIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. ST. ANDRIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. ST. ANDRIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. ST. ANDRIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. ST. ANDRIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. ST. ANDRIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. ST. ANDRIES
Products information J.M.A. ST. ANDRIES

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in J.M.A. ST. ANDRIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. ST. ANDRIES
(Get full report from official database of BE for J.M.A. ST. ANDRIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. ST. ANDRIES
Addition kinds of activities for J.M.A. ST. ANDRIES

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
204101. Meel | Flour
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
32950105. Mica, gemalen of anderszins behandeld | Mica, ground or otherwise treated
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
80639901. Geestelijk ziekenhuis, met uitzondering van de mentaal retarded | Mental hospital, except for the mentally retarded

Werken bij J.M.A. ST. ANDRIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. ST. ANDRIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. ST. ANDRIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. ST. ANDRIES. Looking for open vacancies in other companies

 • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

 • Laborant (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

 • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

  Regio: ETIKHOVE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

 • iStorm - SOA Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

 • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: G&A

  Type: Flexijob

  •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van J.M.A. ST. ANDRIES in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. ST. ANDRIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. ST. ANDRIES. Laat een reactie achter voor J.M.A. ST. ANDRIES. J.M.A. ST. ANDRIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. ST. ANDRIES. Leave a respond for J.M.A. ST. ANDRIES. J.M.A. ST. ANDRIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. ST. ANDRIES op de google maps. Adres en contacten J.M.A. ST. ANDRIES
Location of J.M.A. ST. ANDRIES on the google maps. Address and contacts of J.M.A. ST. ANDRIES

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. ST. ANDRIES J.M.A. ST. ANDRIES: BOULANG. ROME ET VANILLE | MOUSSA ASSBAI | EDUARD SCHOL | SERGE L?ONARD | Celis L

Other related companies as J.M.A. ST. ANDRIES: BOULANG. ROME ET VANILLE | MOUSSA ASSBAI | EDUARD SCHOL | SERGE L?ONARD | Celis L

J.M.A. ST. ANDRIES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. ST. ANDRIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf J.M.A. ST. ANDRIES bevindt zich op het adres: LEEUWETANDSTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. ST. ANDRIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. ST. ANDRIES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. ST. ANDRIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. ST. ANDRIES, openstaande posities, locatie van J.M.A. ST. ANDRIES op de kaart.

J.M.A. ST. ANDRIES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. ST. ANDRIES, company assigned to the tax number BE08303985595. The company J.M.A. ST. ANDRIES is located at the address: LEEUWETANDSTRAAT 44; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. ST. ANDRIES were not found.
The main activity of J.M.A. ST. ANDRIES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. ST. ANDRIES is not available. You also can look at reviews of J.M.A. ST. ANDRIES, open positions, location of J.M.A. ST. ANDRIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. ST. ANDRIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. ST. ANDRIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. ST. ANDRIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. ST. ANDRIES, employees, financial statistics.