J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE
Private companiesSocial Services • J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

Contactgegevens J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORENMARKT 14; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15423334 (+32-15423334) 15423334 (+32-15423334)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE
Products information J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE
(Get full report from official database of BE for J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE
Addition kinds of activities for J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

027100. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
26210906. Gebouw papier, verzadiging | Building paper, saturating
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments

Werken bij J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

 • Zager metaalarbeider twee ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar een metaalarbeider/zager in twee ploegen. Je zaagt metalen profielen op maat, kan goed planlezen en hebt ervaring met een heftruck.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

  Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

 • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

 • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Turbotrucks

  Type: Vaste Job

  Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

 • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Urgentiearts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

Zoek naar antwoorden van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Laat een reactie achter voor J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. Leave a respond for J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE. J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE op de google maps. Adres en contacten J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE
Location of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE on the google maps. Address and contacts of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: M. VAN GYSEGHEM | ROSE DOUMBE | L. ATILA | LA POSTE | Smash

Other related companies as J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE: M. VAN GYSEGHEM | ROSE DOUMBE | L. ATILA | LA POSTE | Smash

J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE bevindt zich op het adres: KORENMARKT 14; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, openstaande posities, locatie van J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE op de kaart.

J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, company assigned to the tax number BE09377899169. The company J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is located at the address: KORENMARKT 14; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE were not found.
The main activity of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE is not available. You also can look at reviews of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, open positions, location of J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. PHILIPPUS DE MONTE, employees, financial statistics.