J.M.A. OOSTENDE

Particuliere bedrijvenBosbouw • J.M.A. OOSTENDE
Private companiesForestry • J.M.A. OOSTENDE

Contactgegevens J.M.A. OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJHEIDSTRAAT 114; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59703018 (+32-59703018) 59703018 (+32-59703018)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. OOSTENDE
Products information J.M.A. OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in J.M.A. OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for J.M.A. OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. OOSTENDE
Addition kinds of activities for J.M.A. OOSTENDE

596303. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
36799903. Cores, magnetisch | Cores, magnetic
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls

Werken bij J.M.A. OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

 • cnc bediener (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

   Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent stagehand (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

 • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

 • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

 • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

 • System & Software Engineer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van J.M.A. OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. OOSTENDE. Laat een reactie achter voor J.M.A. OOSTENDE. J.M.A. OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. OOSTENDE. Leave a respond for J.M.A. OOSTENDE. J.M.A. OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten J.M.A. OOSTENDE
Location of J.M.A. OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of J.M.A. OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. OOSTENDE J.M.A. OOSTENDE: De Weerdt W | PIETTE CHRISTIAN | VOLKSKREDIET DE TOREN | GIVA DRUKKERIJ | Paula

Other related companies as J.M.A. OOSTENDE: De Weerdt W | PIETTE CHRISTIAN | VOLKSKREDIET DE TOREN | GIVA DRUKKERIJ | Paula

J.M.A. OOSTENDE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf J.M.A. OOSTENDE bevindt zich op het adres: VRIJHEIDSTRAAT 114; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. OOSTENDE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. OOSTENDE, openstaande posities, locatie van J.M.A. OOSTENDE op de kaart.

J.M.A. OOSTENDE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. OOSTENDE, company assigned to the tax number BE01593536376. The company J.M.A. OOSTENDE is located at the address: VRIJHEIDSTRAAT 114; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. OOSTENDE were not found.
The main activity of J.M.A. OOSTENDE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of J.M.A. OOSTENDE, open positions, location of J.M.A. OOSTENDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. OOSTENDE, employees, financial statistics.