J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Contactgegevens J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSHEIDELAAN 46; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38284557 (+32-38284557) 38284557 (+32-38284557)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. MUSICERENDE JEUGD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. MUSICERENDE JEUGD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Products information J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
(Get full report from official database of BE for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Addition kinds of activities for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

4612. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
841201. Kunstgallerij | Art gallery
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
20799907. Pindakaas, geraffineerd: niet gemaakt in pindaoliefabrieken | Peanut oil, refined: not made in peanut oil mills
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
30690208. Tegel, rubber | Tile, rubber
78220200. Film verhuur diensten | Film rental services
80930102. Ontgiftingscentrum, polikliniek | Detoxification center, outpatient

Werken bij J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

 • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

 • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herent en omgeving

 • Student weekdagen (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Studentenjob

  Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

 • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Studentenjob

  Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

 • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

 • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

  Regio: WESTKAPELLE

  Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

 • Kinderverzorgster (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: MAARTJE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opvoeden en verzorgen van kindjes tussen 10 weken en 2.5 jaar.

 • Bediening (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

  Type: Flexijob

  Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Laat een reactie achter voor J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. J.M.A. MUSICERENDE JEUGD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. Leave a respond for J.M.A. MUSICERENDE JEUGD. J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. MUSICERENDE JEUGD op de google maps. Adres en contacten J.M.A. MUSICERENDE JEUGD
Location of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on the google maps. Address and contacts of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. MUSICERENDE JEUGD J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: Croissant Doré (Au) | T G IMPORT-EXPORT | D. ROGIERS | SIMAR HENRI JR | ROMUALD WAROQUIER

Other related companies as J.M.A. MUSICERENDE JEUGD: Croissant Doré (Au) | T G IMPORT-EXPORT | D. ROGIERS | SIMAR HENRI JR | ROMUALD WAROQUIER

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf J.M.A. MUSICERENDE JEUGD bevindt zich op het adres: BOSHEIDELAAN 46; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, openstaande posities, locatie van J.M.A. MUSICERENDE JEUGD op de kaart.

J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, company assigned to the tax number BE03294219970. The company J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is located at the address: BOSHEIDELAAN 46; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. MUSICERENDE JEUGD were not found.
The main activity of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD is not available. You also can look at reviews of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, open positions, location of J.M.A. MUSICERENDE JEUGD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. MUSICERENDE JEUGD, employees, financial statistics.