J.M.A. KALKEN

Contactgegevens J.M.A. KALKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. KALKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. KALKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOFFIESTRAAT 14; 9270; LAARNE, België

Telefoon (phone): 93675881 (+32-93675881) 93675881 (+32-93675881)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. KALKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. KALKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. KALKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. KALKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. KALKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. KALKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. KALKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. KALKEN
Products information J.M.A. KALKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in J.M.A. KALKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. KALKEN
(Get full report from official database of BE for J.M.A. KALKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. KALKEN
Addition kinds of activities for J.M.A. KALKEN

679901. Commodity investeerders | Commodity investors
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
28340602. smeersels | Liniments
30690300. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
57350203. archief | Records

Werken bij J.M.A. KALKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. KALKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. KALKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. KALKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Waasland Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

 • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

 • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

 • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

 • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: F.A. TOOLING

  Type: Vaste Job

  Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

 • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

 • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

Zoek naar antwoorden van J.M.A. KALKEN in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. KALKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. KALKEN. Laat een reactie achter voor J.M.A. KALKEN. J.M.A. KALKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. KALKEN. Leave a respond for J.M.A. KALKEN. J.M.A. KALKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. KALKEN op de google maps. Adres en contacten J.M.A. KALKEN
Location of J.M.A. KALKEN on the google maps. Address and contacts of J.M.A. KALKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. KALKEN J.M.A. KALKEN: AXA | LE GREC | Jan van Vliet Trucks Belgium | Kiekeboe Museum | Verhoeft Micheline

Other related companies as J.M.A. KALKEN: AXA | LE GREC | Jan van Vliet Trucks Belgium | Kiekeboe Museum | Verhoeft Micheline

J.M.A. KALKEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. KALKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf J.M.A. KALKEN bevindt zich op het adres: KOFFIESTRAAT 14; 9270; LAARNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. KALKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. KALKEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. KALKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. KALKEN, openstaande posities, locatie van J.M.A. KALKEN op de kaart.

J.M.A. KALKEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. KALKEN, company assigned to the tax number BE02224700927. The company J.M.A. KALKEN is located at the address: KOFFIESTRAAT 14; 9270; LAARNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. KALKEN were not found.
The main activity of J.M.A. KALKEN is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. KALKEN is not available. You also can look at reviews of J.M.A. KALKEN, open positions, location of J.M.A. KALKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. KALKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. KALKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. KALKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. KALKEN, employees, financial statistics.