J.M.A. K.L. DE VLIER

Contactgegevens J.M.A. K.L. DE VLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.A. K.L. DE VLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.A. K.L. DE VLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PROSPER POULLETLAAN 11; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16252241 (+32-16252241) 16252241 (+32-16252241)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.A. K.L. DE VLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.A. K.L. DE VLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.A. K.L. DE VLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.A. K.L. DE VLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.A. K.L. DE VLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.A. K.L. DE VLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.A. K.L. DE VLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.A. K.L. DE VLIER
Products information J.M.A. K.L. DE VLIER

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in J.M.A. K.L. DE VLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.A. K.L. DE VLIER
(Get full report from official database of BE for J.M.A. K.L. DE VLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.A. K.L. DE VLIER
Addition kinds of activities for J.M.A. K.L. DE VLIER

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
32530000. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec
96519904. Licentie en vergunningen voor de detailhandel, overheid | Licensing and permits for retail trade, government

Werken bij J.M.A. K.L. DE VLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.A. K.L. DE VLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.A. K.L. DE VLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.A. K.L. DE VLIER. Looking for open vacancies in other companies

 • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

  Regio: DAKNAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

 • Mechanieker (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

  Regio: OUTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

 • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

 • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

 • Productieleider (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Euro Engineering

  Type: Vaste Job

  Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

 • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

Zoek naar antwoorden van J.M.A. K.L. DE VLIER in sociale netwerken
Look for responds of J.M.A. K.L. DE VLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.A. K.L. DE VLIER. Laat een reactie achter voor J.M.A. K.L. DE VLIER. J.M.A. K.L. DE VLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.A. K.L. DE VLIER. Leave a respond for J.M.A. K.L. DE VLIER. J.M.A. K.L. DE VLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.A. K.L. DE VLIER op de google maps. Adres en contacten J.M.A. K.L. DE VLIER
Location of J.M.A. K.L. DE VLIER on the google maps. Address and contacts of J.M.A. K.L. DE VLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.A. K.L. DE VLIER J.M.A. K.L. DE VLIER: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | IMO CAR WASH | NORD-SUD STORAGE | G. GRESSE | Dominique Pollart

Other related companies as J.M.A. K.L. DE VLIER: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | IMO CAR WASH | NORD-SUD STORAGE | G. GRESSE | Dominique Pollart

J.M.A. K.L. DE VLIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.A. K.L. DE VLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf J.M.A. K.L. DE VLIER bevindt zich op het adres: PROSPER POULLETLAAN 11; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in J.M.A. K.L. DE VLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.A. K.L. DE VLIER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.A. K.L. DE VLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.A. K.L. DE VLIER, openstaande posities, locatie van J.M.A. K.L. DE VLIER op de kaart.

J.M.A. K.L. DE VLIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.A. K.L. DE VLIER, company assigned to the tax number BE02599609375. The company J.M.A. K.L. DE VLIER is located at the address: PROSPER POULLETLAAN 11; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in J.M.A. K.L. DE VLIER were not found.
The main activity of J.M.A. K.L. DE VLIER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.A. K.L. DE VLIER is not available. You also can look at reviews of J.M.A. K.L. DE VLIER, open positions, location of J.M.A. K.L. DE VLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.A. K.L. DE VLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.A. K.L. DE VLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.A. K.L. DE VLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.A. K.L. DE VLIER, employees, financial statistics.