ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES

Contactgegevens ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLOR?ALLAAN 84; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23462470 (+32-23462470) 23462470 (+32-23462470)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES
Products information ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES
(Get full report from official database of BE for ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES
Addition kinds of activities for ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES

6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
13899906. Transport, olie veld | Haulage, oil field
24110305. Sliding logs | Skidding logs
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
50310204. Fineer | Veneer
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop
92230400. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government

Werken bij ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

Zoek naar antwoorden van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES in sociale netwerken
Look for responds of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Laat een reactie achter voor ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. Leave a respond for ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES. ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES op de google maps. Adres en contacten ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES
Location of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES on the google maps. Address and contacts of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: KREUTLER | Euro Events | CASTELAIN D?COR | Van Geel | Rickvan

Other related companies as ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES: KREUTLER | Euro Events | CASTELAIN D?COR | Van Geel | Rickvan

ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES bevindt zich op het adres: FLOR?ALLAAN 84; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, openstaande posities, locatie van ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES op de kaart.

ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, company assigned to the tax number BE06418731689. The company ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is located at the address: FLOR?ALLAAN 84; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES were not found.
The main activity of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES is not available. You also can look at reviews of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, open positions, location of ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATEL.& GROUPE ANIM.JEUNES, employees, financial statistics.