KATZ SELECTION

Particuliere bedrijvenLegale diensten • KATZ SELECTION
Private companiesLegal Services • KATZ SELECTION

Contactgegevens KATZ SELECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATZ SELECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATZ SELECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSLEI 195; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33843316 (+32-33843316) 33843316 (+32-33843316)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATZ SELECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATZ SELECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATZ SELECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATZ SELECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATZ SELECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATZ SELECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATZ SELECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATZ SELECTION
Products information KATZ SELECTION

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KATZ SELECTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs; Werk and personeelsselectie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATZ SELECTION
(Get full report from official database of BE for KATZ SELECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATZ SELECTION
Addition kinds of activities for KATZ SELECTION

08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
73891902. Schrootstaal snijden | Scrap steel cutting
80490302. Spraaktherapeut | Speech therapist
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij KATZ SELECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATZ SELECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATZ SELECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATZ SELECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van KATZ SELECTION in sociale netwerken
Look for responds of KATZ SELECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATZ SELECTION. Laat een reactie achter voor KATZ SELECTION. KATZ SELECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATZ SELECTION. Leave a respond for KATZ SELECTION. KATZ SELECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATZ SELECTION op de google maps. Adres en contacten KATZ SELECTION
Location of KATZ SELECTION on the google maps. Address and contacts of KATZ SELECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come KATZ SELECTION KATZ SELECTION: FUNةRAILLES GOFFINET | VERLINDEN R | Alfa Communications bvba | AUR?LIE MAHOUX | BRUNO AUSSIGNAC

Other related companies as KATZ SELECTION: FUNةRAILLES GOFFINET | VERLINDEN R | Alfa Communications bvba | AUR?LIE MAHOUX | BRUNO AUSSIGNAC

KATZ SELECTION is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATZ SELECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf KATZ SELECTION bevindt zich op het adres: HANDELSLEI 195; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs; Werk and personeelsselectie. Producten gemaakt in KATZ SELECTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATZ SELECTION is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATZ SELECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATZ SELECTION, openstaande posities, locatie van KATZ SELECTION op de kaart.

KATZ SELECTION is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATZ SELECTION, company assigned to the tax number BE04586761474. The company KATZ SELECTION is located at the address: HANDELSLEI 195; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs; Werk and personeelsselectie. Products created in KATZ SELECTION were not found.
The main activity of KATZ SELECTION is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KATZ SELECTION is not available. You also can look at reviews of KATZ SELECTION, open positions, location of KATZ SELECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATZ SELECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATZ SELECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATZ SELECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATZ SELECTION, employees, financial statistics.