VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR

Contactgegevens VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEBAAN 5B125; 2110; WIJNEGEM, België

Telefoon (phone): 33540995 (+32-33540995) 33540995 (+32-33540995)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR
Products information VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bagage and lederwaren; Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR
(Get full report from official database of BE for VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR
Addition kinds of activities for VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR

20479901. Kattenvoer | Cat food
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
36790203. Opname- en afspeelkoppen, magnetisch | Recording and playback heads, magnetic
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp

Werken bij VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kalmthout deeltijds (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt in regio Kalmthout. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maak je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

Zoek naar antwoorden van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR in sociale netwerken
Look for responds of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Laat een reactie achter voor VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. Leave a respond for VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR. VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR op de google maps. Adres en contacten VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR
Location of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR on the google maps. Address and contacts of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: Bocris BVBA | SOFIBANK | MARIJKE MEERSMAN | CENTRE SANT? MENTALE WOPS | MARIE-CLAIRE

Other related companies as VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR: Bocris BVBA | SOFIBANK | MARIJKE MEERSMAN | CENTRE SANT? MENTALE WOPS | MARIE-CLAIRE

VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEBAAN 5B125; 2110; WIJNEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bagage and lederwaren; Schoenen. Producten gemaakt in VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, openstaande posities, locatie van VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR op de kaart.

VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, company assigned to the tax number BE02335388183. The company VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is located at the address: TURNHOUTSEBAAN 5B125; 2110; WIJNEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bagage and lederwaren; Schoenen. Products created in VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR were not found.
The main activity of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR is not available. You also can look at reviews of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, open positions, location of VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLLEBERGH BASIC-JUNIOR, employees, financial statistics.