ELAN LANGUAGES

Contactgegevens ELAN LANGUAGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELAN LANGUAGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELAN LANGUAGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLMIJNLAAN 97; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11434764 (+32-11434764) 11434764 (+32-11434764)

Fax (fax): +32 (82) 811-58-28 +32 (82) 811-58-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELAN LANGUAGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELAN LANGUAGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELAN LANGUAGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELAN LANGUAGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELAN LANGUAGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELAN LANGUAGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELAN LANGUAGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELAN LANGUAGES
Products information ELAN LANGUAGES

BTW identificatienummer (tax): BE06636260986
Ondernemingsnummer: 8431152343
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ELAN LANGUAGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs; Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELAN LANGUAGES
(Get full report from official database of BE for ELAN LANGUAGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELAN LANGUAGES
Addition kinds of activities for ELAN LANGUAGES

1731. Elektrisch werk | Electrical work
7338. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
28739905. Ureum | Urea
36480100. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij ELAN LANGUAGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELAN LANGUAGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELAN LANGUAGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELAN LANGUAGES. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Heftruckchauffeur (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Wetteren, een innovatief productiebedrijf, zijn wij momenteel op zoek naar een magazijnier/heftruckchauffeur (m/v). - Laden en lossen van vrachtwagens a.d.h.v. een controlelijst en een scansysteem - De afgewerkte producten met de heftruck verplaatsen naar het magazijn - De grondstoffen en verpakkingsmateriaal klaarzetten volgens de vooropgestelde productieplanning - Inventariseren van de geproduceerde artikelen op basis van de labels

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van ELAN LANGUAGES in sociale netwerken
Look for responds of ELAN LANGUAGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELAN LANGUAGES. Laat een reactie achter voor ELAN LANGUAGES. ELAN LANGUAGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELAN LANGUAGES. Leave a respond for ELAN LANGUAGES. ELAN LANGUAGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELAN LANGUAGES op de google maps. Adres en contacten ELAN LANGUAGES
Location of ELAN LANGUAGES on the google maps. Address and contacts of ELAN LANGUAGES

Andere gerelateerde bedrijven als come ELAN LANGUAGES ELAN LANGUAGES: GUEVORTS | WIM VAN CAUWENBERGHE | VAN DE VELDE | FA. VALCKE J.P. | CIBEL INTERIEUR

Other related companies as ELAN LANGUAGES: GUEVORTS | WIM VAN CAUWENBERGHE | VAN DE VELDE | FA. VALCKE J.P. | CIBEL INTERIEUR

ELAN LANGUAGES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELAN LANGUAGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06636260986. Het bedrijf ELAN LANGUAGES bevindt zich op het adres: KOOLMIJNLAAN 97; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs; Vertalers and tolken. Producten gemaakt in ELAN LANGUAGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELAN LANGUAGES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELAN LANGUAGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELAN LANGUAGES, openstaande posities, locatie van ELAN LANGUAGES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELAN LANGUAGES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELAN LANGUAGES, company assigned to the tax number BE06636260986. The company ELAN LANGUAGES is located at the address: KOOLMIJNLAAN 97; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs; Vertalers and tolken. Products created in ELAN LANGUAGES were not found.
The main activity of ELAN LANGUAGES is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELAN LANGUAGES is not available. You also can look at reviews of ELAN LANGUAGES, open positions, location of ELAN LANGUAGES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELAN LANGUAGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELAN LANGUAGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELAN LANGUAGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELAN LANGUAGES, employees, financial statistics.