ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ONDERNEMERSHUIS MAASLAND
Private companiesWater Transportation • ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

Contactgegevens ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGINNELAAN 42; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89772916 (+32-89772916) 89772916 (+32-89772916)

Fax (fax): +32 (64) 221-97-97 +32 (64) 221-97-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONDERNEMERSHUIS MAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONDERNEMERSHUIS MAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONDERNEMERSHUIS MAASLAND
Products information ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE04101989746
Ondernemingsnummer: 2711944580
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 776,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ONDERNEMERSHUIS MAASLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONDERNEMERSHUIS MAASLAND
(Get full report from official database of BE for ONDERNEMERSHUIS MAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONDERNEMERSHUIS MAASLAND
Addition kinds of activities for ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

358200. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
02799901. Apiary (bijen- en honingboerderij) | Apiary (bee and honey farm)
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
51370201. korsetten | Corsets
56999900. Diverse kleding- en accessoireswinkels, niet inbegrepen | Miscellaneous apparel and accessory stores, nec
73349903. Multigraphing | Multigraphing
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security

Werken bij ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Chauffeur C drankenhandel Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een drankenhandel te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur C om te leveren bij verschillende horecazaken. Je werkt van maandag tot vrijdag. Je start om 6u - 7u en je werkt een 8-tal uur per dag. Weekendwerk komt nooit voor.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Laat een reactie achter voor ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. ONDERNEMERSHUIS MAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. Leave a respond for ONDERNEMERSHUIS MAASLAND. ONDERNEMERSHUIS MAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONDERNEMERSHUIS MAASLAND op de google maps. Adres en contacten ONDERNEMERSHUIS MAASLAND
Location of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND on the google maps. Address and contacts of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come ONDERNEMERSHUIS MAASLAND ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: GARAGE MAUDOUX G. | HERMES PROTECTION | Exotica | OFFICE DU TOURISME | Braby

Other related companies as ONDERNEMERSHUIS MAASLAND: GARAGE MAUDOUX G. | HERMES PROTECTION | Exotica | OFFICE DU TOURISME | Braby

ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04101989746. Het bedrijf ONDERNEMERSHUIS MAASLAND bevindt zich op het adres: KONINGINNELAAN 42; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 776,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Producten gemaakt in ONDERNEMERSHUIS MAASLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, openstaande posities, locatie van ONDERNEMERSHUIS MAASLAND op de kaart.

ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, company assigned to the tax number BE04101989746. The company ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is located at the address: KONINGINNELAAN 42; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 776,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs; Organisatie van beurzen,congressen and tentoonstellingen; Ruimtes voor conferenties,recepties and feesten. Products created in ONDERNEMERSHUIS MAASLAND were not found.
The main activity of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND is not available. You also can look at reviews of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, open positions, location of ONDERNEMERSHUIS MAASLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONDERNEMERSHUIS MAASLAND, employees, financial statistics.