VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

Contactgegevens VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 64; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32268483 32268483

Fax (fax): +32 (50) 982-90-68 +32 (50) 982-90-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE
Products information VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

BTW identificatienummer (tax): BE06320129394
Ondernemingsnummer: 2025299072
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE
(Get full report from official database of BE for VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE
Addition kinds of activities for VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

145500. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
20960100. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
34979910. Aluminium folie | Tin foil
37310111. Tankers, bouw en reparatie | Tankers, building and repairing

Werken bij VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Leidinggevende Inspecteur/Inspectrice professionele schoonmaak regio Antwerpen - ref. 674 (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: GOM HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Als teamleider schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn in Vlaanderen. Voor deze functie werk je enkel in de provincie Antwerpen. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers In deze functie Rapporteer je aan de Districtsmanager

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Laat een reactie achter voor VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. Leave a respond for VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE. VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE op de google maps. Adres en contacten VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE
Location of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE on the google maps. Address and contacts of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: ROLAND MONTEYNE | FA. ALBERT | V.C. RIJKEVOC-RIJKEVORSEL | TELEPONT SA | Lebacq D

Other related companies as VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE: ROLAND MONTEYNE | FA. ALBERT | V.C. RIJKEVOC-RIJKEVORSEL | TELEPONT SA | Lebacq D

VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06320129394. Het bedrijf VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 64; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, openstaande posities, locatie van VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE op de kaart.

VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, company assigned to the tax number BE06320129394. The company VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is located at the address: FRANKRIJKLEI 64; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE were not found.
The main activity of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE is not available. You also can look at reviews of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, open positions, location of VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS ONDERSTEUNINGSCENTR BASISEDUCATIE, employees, financial statistics.