OP.TA. INST. TAALOPLEID.

Contactgegevens OP.TA. INST. TAALOPLEID.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OP.TA. INST. TAALOPLEID.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OP.TA. INST. TAALOPLEID.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSEWEG 125; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14217317 (+32-14217317) 14217317 (+32-14217317)

Fax (fax): +32 (51) 223-31-29 +32 (51) 223-31-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OP.TA. INST. TAALOPLEID.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OP.TA. INST. TAALOPLEID."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OP.TA. INST. TAALOPLEID."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OP.TA. INST. TAALOPLEID., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OP.TA. INST. TAALOPLEID., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OP.TA. INST. TAALOPLEID.
Products information OP.TA. INST. TAALOPLEID.

BTW identificatienummer (tax): BE09018646240
Ondernemingsnummer: 5348937988
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in OP.TA. INST. TAALOPLEID. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OP.TA. INST. TAALOPLEID.
(Get full report from official database of BE for OP.TA. INST. TAALOPLEID.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OP.TA. INST. TAALOPLEID.
Addition kinds of activities for OP.TA. INST. TAALOPLEID.

174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
391101. Juwelenkleding | Jewelry apparel
26720106. Geolied papier: gemaakt van aangekochte materialen | Oiled paper: made from purchased materials
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
73890602. Binnenhuisarchitect | Interior designer
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij OP.TA. INST. TAALOPLEID.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OP.TA. INST. TAALOPLEID.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Chauffeur C - clarkchauffeur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in volle expansie te Brugge zoekt een werklustige magazijnier met een heftruckattest en C-rijbewijs. Je haalt voornamelijk hout uit de rekken of legt dit terug, lengtes classeren, helpen verzagen en schaven van hout en het magazijn proper houden. Je laadt de vrachtwagen met de heftruck en doet uitvoer naar aannemers, schrijnwerkers en zo in de regio. Je hebt een kooiaap mee. De werkuren liggen tussen 7u en 17u45 in samenspraak met je collega.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van OP.TA. INST. TAALOPLEID. in sociale netwerken
Look for responds of OP.TA. INST. TAALOPLEID. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Laat een reactie achter voor OP.TA. INST. TAALOPLEID.. OP.TA. INST. TAALOPLEID. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OP.TA. INST. TAALOPLEID.. Leave a respond for OP.TA. INST. TAALOPLEID.. OP.TA. INST. TAALOPLEID. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OP.TA. INST. TAALOPLEID. op de google maps. Adres en contacten OP.TA. INST. TAALOPLEID.
Location of OP.TA. INST. TAALOPLEID. on the google maps. Address and contacts of OP.TA. INST. TAALOPLEID.

Andere gerelateerde bedrijven als come OP.TA. INST. TAALOPLEID. OP.TA. INST. TAALOPLEID.: NEWELL SPRL | SOFTWARE A.G. BELGIUM | AMTICO - FARCO BVBA | JANSSENS M. | KRIBBE SNOOPY

Other related companies as OP.TA. INST. TAALOPLEID.: NEWELL SPRL | SOFTWARE A.G. BELGIUM | AMTICO - FARCO BVBA | JANSSENS M. | KRIBBE SNOOPY

OP.TA. INST. TAALOPLEID. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OP.TA. INST. TAALOPLEID., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09018646240. Het bedrijf OP.TA. INST. TAALOPLEID. bevindt zich op het adres: LIERSEWEG 125; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 324,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in OP.TA. INST. TAALOPLEID. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OP.TA. INST. TAALOPLEID. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OP.TA. INST. TAALOPLEID. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OP.TA. INST. TAALOPLEID., openstaande posities, locatie van OP.TA. INST. TAALOPLEID. op de kaart.

OP.TA. INST. TAALOPLEID. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is OP.TA. INST. TAALOPLEID., company assigned to the tax number BE09018646240. The company OP.TA. INST. TAALOPLEID. is located at the address: LIERSEWEG 125; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 324,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in OP.TA. INST. TAALOPLEID. were not found.
The main activity of OP.TA. INST. TAALOPLEID. is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OP.TA. INST. TAALOPLEID. is not available. You also can look at reviews of OP.TA. INST. TAALOPLEID., open positions, location of OP.TA. INST. TAALOPLEID. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OP.TA. INST. TAALOPLEID., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OP.TA. INST. TAALOPLEID., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OP.TA. INST. TAALOPLEID., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OP.TA. INST. TAALOPLEID., employees, financial statistics.