MIDDLE EAST MNGT CENTRE

Contactgegevens MIDDLE EAST MNGT CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MIDDLE EAST MNGT CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MIDDLE EAST MNGT CENTRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARMAND CAMPENHOUTSTRAAT 23; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25347221 (+32-25347221) 25347221 (+32-25347221)

Fax (fax): +32 (61) 740-26-98 +32 (61) 740-26-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MIDDLE EAST MNGT CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MIDDLE EAST MNGT CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MIDDLE EAST MNGT CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MIDDLE EAST MNGT CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MIDDLE EAST MNGT CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MIDDLE EAST MNGT CENTRE
Products information MIDDLE EAST MNGT CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE08450653076
Ondernemingsnummer: 4512878417
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MIDDLE EAST MNGT CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MIDDLE EAST MNGT CENTRE
(Get full report from official database of BE for MIDDLE EAST MNGT CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MIDDLE EAST MNGT CENTRE
Addition kinds of activities for MIDDLE EAST MNGT CENTRE

206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
28440200. Mondelinge preparaten | Oral preparations
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
96310401. Regeling, administratie van nutsbedrijven, federale overheid | Regulation, administration of utilities, federal government

Werken bij MIDDLE EAST MNGT CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MIDDLE EAST MNGT CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van MIDDLE EAST MNGT CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of MIDDLE EAST MNGT CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Laat een reactie achter voor MIDDLE EAST MNGT CENTRE. MIDDLE EAST MNGT CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MIDDLE EAST MNGT CENTRE. Leave a respond for MIDDLE EAST MNGT CENTRE. MIDDLE EAST MNGT CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MIDDLE EAST MNGT CENTRE op de google maps. Adres en contacten MIDDLE EAST MNGT CENTRE
Location of MIDDLE EAST MNGT CENTRE on the google maps. Address and contacts of MIDDLE EAST MNGT CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MIDDLE EAST MNGT CENTRE MIDDLE EAST MNGT CENTRE: BASE TONGEREN | COIFFURE FIGARO | SLAGERIJ DHERTOGE | FRAN?OIS MAGIS | LEON DE MEYER

Other related companies as MIDDLE EAST MNGT CENTRE: BASE TONGEREN | COIFFURE FIGARO | SLAGERIJ DHERTOGE | FRAN?OIS MAGIS | LEON DE MEYER

MIDDLE EAST MNGT CENTRE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MIDDLE EAST MNGT CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08450653076. Het bedrijf MIDDLE EAST MNGT CENTRE bevindt zich op het adres: ARMAND CAMPENHOUTSTRAAT 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in MIDDLE EAST MNGT CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MIDDLE EAST MNGT CENTRE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MIDDLE EAST MNGT CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MIDDLE EAST MNGT CENTRE, openstaande posities, locatie van MIDDLE EAST MNGT CENTRE op de kaart.

MIDDLE EAST MNGT CENTRE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MIDDLE EAST MNGT CENTRE, company assigned to the tax number BE08450653076. The company MIDDLE EAST MNGT CENTRE is located at the address: ARMAND CAMPENHOUTSTRAAT 23; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in MIDDLE EAST MNGT CENTRE were not found.
The main activity of MIDDLE EAST MNGT CENTRE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MIDDLE EAST MNGT CENTRE is not available. You also can look at reviews of MIDDLE EAST MNGT CENTRE, open positions, location of MIDDLE EAST MNGT CENTRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MIDDLE EAST MNGT CENTRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MIDDLE EAST MNGT CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MIDDLE EAST MNGT CENTRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MIDDLE EAST MNGT CENTRE, employees, financial statistics.