KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

Contactgegevens KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSE STEENWEG 198; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE, België

Telefoon (phone): 23599690 (+32-23599690) 23599690 (+32-23599690)

Fax (fax): +32 (60) 610-14-11 +32 (60) 610-14-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC
Products information KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE04445312500
Ondernemingsnummer: 9684417724
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC
(Get full report from official database of BE for KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC
Addition kinds of activities for KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

295299. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
38290310. Sextans, opmeting | Sextans, surveying
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers

Werken bij KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • Group Manager (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: MAKRO MACHELEN

    Type: Vaste Job

    Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • combinatiejob verzorgkundige -werken in het WZC en de Thuiszorg (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Wil je deeltijds of voltijds werken en ben je gepassioneerd door de zorg voor ouderen en hulpbehoevenden? Heb je zin in een uitdagende job waar je alle zorgaspecten combineert en toch met een vast uurrooster werkt? Zorg Leuven gaat de zorguitdaging verder aan en gaat op zoek naar de perfecte mix van verzorgenden en zorgkundigen. ‘Verzorgkundigen’, zeg maar, gemotiveerde en flexibele medewerkers gebeten door zorg, die de functies van verzorgende en zorgkundige willen combineren. Je zal dus zowel in de thuiszorg als in de woonzorgcentra tewerkgesteld worden. Zo draai je je hand er niet voor om, om bijvoorbeeld ’s morgens de bewoners van een woonzorgcentrum bij te staan en in de namiddag mensen thuis te begeleiden. Mogelijke vaste uurroosters: WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 16u30-20u30 = 7u/dag WZC 7u15-10u15 en Thuiszorg van 11:00-15u00 = 7u/dag WZC 7u15-12u51 en Thuiszorg van 13u30-15u30 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling Thuiszorg 11u45-15u45 en WZC van 16u30-20u06 = 7u36/dag = voltijdse tewerkstelling

  • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC in sociale netwerken
Look for responds of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Laat een reactie achter voor KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. Leave a respond for KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC. KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC op de google maps. Adres en contacten KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC
Location of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC on the google maps. Address and contacts of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: AD DELHAIZE | ROGER ALBERT | VERZEKERINGEN ASSUBEL | Peirelinck M | MESTDAGH-VAN DE VYVER

Other related companies as KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC: AD DELHAIZE | ROGER ALBERT | VERZEKERINGEN ASSUBEL | Peirelinck M | MESTDAGH-VAN DE VYVER

KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04445312500. Het bedrijf KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC bevindt zich op het adres: WATERLOOSE STEENWEG 198; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, openstaande posities, locatie van KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC op de kaart.

KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, company assigned to the tax number BE04445312500. The company KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is located at the address: WATERLOOSE STEENWEG 198; 1640; SINT-GENESIUS-RODE/RHODE-SAINT-GENESE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC were not found.
The main activity of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC is not available. You also can look at reviews of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, open positions, location of KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRAUTHAMMER INTERNATIONAL/KRAUTHAMMER ERIC, employees, financial statistics.