G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL
Private companiesWater Transportation • G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

Contactgegevens G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOSQUET 36; 1060; SINT-GILLIS, België

Telefoon (phone): 25391250 (+32-25391250) 25391250 (+32-25391250)

Fax (fax): +32 (58) 139-52-63 +32 (58) 139-52-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL
Products information G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE05484069824
Ondernemingsnummer: 2239532470
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL
(Get full report from official database of BE for G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL
Addition kinds of activities for G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20999904. Boter, gerenoveerd en verwerkt | Butter, renovated and processed
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
33999906. Cryogene behandeling van metaal | Cryogenic treatment of metal
35429906. Smeden machines en hamers | Forging machinery and hammers
36259900. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
50399903. luifels | Awnings
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
73899959. Herwinning of explosie van explosieven | Explosives recovery or extraction services

Werken bij G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

  • Verkoopsmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DELICE

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Laat een reactie achter voor G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. Leave a respond for G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL. G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL op de google maps. Adres en contacten G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL
Location of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL on the google maps. Address and contacts of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: GROEP ARGENTA | BACOB | SIMONS GEUZENKASTELL NV | Butaye Katrien | MAZDA/VANDENBROECK

Other related companies as G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL: GROEP ARGENTA | BACOB | SIMONS GEUZENKASTELL NV | Butaye Katrien | MAZDA/VANDENBROECK

G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484069824. Het bedrijf G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL bevindt zich op het adres: RUE BOSQUET 36; 1060; SINT-GILLIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, openstaande posities, locatie van G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL op de kaart.

G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, company assigned to the tax number BE05484069824. The company G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is located at the address: RUE BOSQUET 36; 1060; SINT-GILLIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL were not found.
The main activity of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL is not available. You also can look at reviews of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, open positions, location of G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G & P'S FRENCH LANGUAGE SCHOOL, employees, financial statistics.