CARREFOUR FORMATION

Contactgegevens CARREFOUR FORMATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARREFOUR FORMATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARREFOUR FORMATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD D'AVROY 38; 4000; LUIK (GROOT), België

Telefoon (phone): 42301760 (+32-42301760) 42301760 (+32-42301760)

Fax (fax): +32 (60) 339-91-95 +32 (60) 339-91-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARREFOUR FORMATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARREFOUR FORMATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARREFOUR FORMATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARREFOUR FORMATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARREFOUR FORMATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARREFOUR FORMATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARREFOUR FORMATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARREFOUR FORMATION
Products information CARREFOUR FORMATION

BTW identificatienummer (tax): BE09161743164
Ondernemingsnummer: 6512664794
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in CARREFOUR FORMATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARREFOUR FORMATION
(Get full report from official database of BE for CARREFOUR FORMATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARREFOUR FORMATION
Addition kinds of activities for CARREFOUR FORMATION

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
23960403. Stempelwerkartikelen | Stamping fabric articles
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters

Werken bij CARREFOUR FORMATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARREFOUR FORMATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARREFOUR FORMATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARREFOUR FORMATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van CARREFOUR FORMATION in sociale netwerken
Look for responds of CARREFOUR FORMATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARREFOUR FORMATION. Laat een reactie achter voor CARREFOUR FORMATION. CARREFOUR FORMATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARREFOUR FORMATION. Leave a respond for CARREFOUR FORMATION. CARREFOUR FORMATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARREFOUR FORMATION op de google maps. Adres en contacten CARREFOUR FORMATION
Location of CARREFOUR FORMATION on the google maps. Address and contacts of CARREFOUR FORMATION

Andere gerelateerde bedrijven als come CARREFOUR FORMATION CARREFOUR FORMATION: Vandermeersch Jos BVBA | ANDRE VERGHOTE | VL.ZIEKENF. WEST-FLANDRIA | THERMO KING | THEO BYL

Other related companies as CARREFOUR FORMATION: Vandermeersch Jos BVBA | ANDRE VERGHOTE | VL.ZIEKENF. WEST-FLANDRIA | THERMO KING | THEO BYL

CARREFOUR FORMATION is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARREFOUR FORMATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09161743164. Het bedrijf CARREFOUR FORMATION bevindt zich op het adres: BOULEVARD D'AVROY 38; 4000; LUIK (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in CARREFOUR FORMATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARREFOUR FORMATION is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARREFOUR FORMATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARREFOUR FORMATION, openstaande posities, locatie van CARREFOUR FORMATION op de kaart.

CARREFOUR FORMATION is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARREFOUR FORMATION, company assigned to the tax number BE09161743164. The company CARREFOUR FORMATION is located at the address: BOULEVARD D'AVROY 38; 4000; LUIK (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in CARREFOUR FORMATION were not found.
The main activity of CARREFOUR FORMATION is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CARREFOUR FORMATION is not available. You also can look at reviews of CARREFOUR FORMATION, open positions, location of CARREFOUR FORMATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARREFOUR FORMATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARREFOUR FORMATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARREFOUR FORMATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARREFOUR FORMATION, employees, financial statistics.