B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • B.S. TRAINING AND RECRUITMENT
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

Contactgegevens B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GACHARD 88; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26430412 (+32-26430412) 26430412 (+32-26430412)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S. TRAINING AND RECRUITMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S. TRAINING AND RECRUITMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S. TRAINING AND RECRUITMENT
Products information B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in B.S. TRAINING AND RECRUITMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S. TRAINING AND RECRUITMENT
(Get full report from official database of BE for B.S. TRAINING AND RECRUITMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S. TRAINING AND RECRUITMENT
Addition kinds of activities for B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

26560105. Keukengerei, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Utensils, paper: made from purchased material
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • Jobstudent (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT in sociale netwerken
Look for responds of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Laat een reactie achter voor B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. B.S. TRAINING AND RECRUITMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. Leave a respond for B.S. TRAINING AND RECRUITMENT. B.S. TRAINING AND RECRUITMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S. TRAINING AND RECRUITMENT op de google maps. Adres en contacten B.S. TRAINING AND RECRUITMENT
Location of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT on the google maps. Address and contacts of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S. TRAINING AND RECRUITMENT B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: LUIS ARREDONDAS PALLA | Equi-PP | BUR.AFF.CONS.SERV.SYNTH. | P. Peuskens Car | CORDY & CDM

Other related companies as B.S. TRAINING AND RECRUITMENT: LUIS ARREDONDAS PALLA | Equi-PP | BUR.AFF.CONS.SERV.SYNTH. | P. Peuskens Car | CORDY & CDM

B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf B.S. TRAINING AND RECRUITMENT bevindt zich op het adres: RUE GACHARD 88; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in B.S. TRAINING AND RECRUITMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, openstaande posities, locatie van B.S. TRAINING AND RECRUITMENT op de kaart.

B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, company assigned to the tax number BE01438079833. The company B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is located at the address: RUE GACHARD 88; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in B.S. TRAINING AND RECRUITMENT were not found.
The main activity of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT is not available. You also can look at reviews of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, open positions, location of B.S. TRAINING AND RECRUITMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S. TRAINING AND RECRUITMENT, employees, financial statistics.