ADVIES & OPLEIDING

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ADVIES & OPLEIDING
Private companiesLegal Services • ADVIES & OPLEIDING

Contactgegevens ADVIES & OPLEIDING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIES & OPLEIDING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIES & OPLEIDING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIJSSTRAAT 3B1; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36441777 (+32-36441777) 36441777 (+32-36441777)

Fax (fax): +32 (4) 984-92-23 +32 (4) 984-92-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIES & OPLEIDING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIES & OPLEIDING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIES & OPLEIDING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIES & OPLEIDING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIES & OPLEIDING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIES & OPLEIDING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIES & OPLEIDING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIES & OPLEIDING
Products information ADVIES & OPLEIDING

BTW identificatienummer (tax): BE01455383300
Ondernemingsnummer: 4560943603
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ADVIES & OPLEIDING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIES & OPLEIDING
(Get full report from official database of BE for ADVIES & OPLEIDING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIES & OPLEIDING
Addition kinds of activities for ADVIES & OPLEIDING

23290303. Voetbaluniforms: mannen, jongeren en jongens | Football uniforms: men's, youths', and boys'
37430301. Motoren, stoom (locomotief) | Engines, steam (locomotive)
44240000. Binnenlands binnenlands vervoer van vracht | Deep sea domestic transportation of freight
67199903. Zakenbedrijven | Public utility holding companies
73810204. Prive detective | Private investigator
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events

Werken bij ADVIES & OPLEIDING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIES & OPLEIDING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIES & OPLEIDING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIES & OPLEIDING. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van ADVIES & OPLEIDING in sociale netwerken
Look for responds of ADVIES & OPLEIDING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIES & OPLEIDING. Laat een reactie achter voor ADVIES & OPLEIDING. ADVIES & OPLEIDING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIES & OPLEIDING. Leave a respond for ADVIES & OPLEIDING. ADVIES & OPLEIDING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIES & OPLEIDING op de google maps. Adres en contacten ADVIES & OPLEIDING
Location of ADVIES & OPLEIDING on the google maps. Address and contacts of ADVIES & OPLEIDING

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIES & OPLEIDING ADVIES & OPLEIDING: GARAGE P. VAN LOOVEREN | DEUMER | TIERC? FRANCO BELGE | SNAP-ON-TOOLS | Van Der Stuyft M

Other related companies as ADVIES & OPLEIDING: GARAGE P. VAN LOOVEREN | DEUMER | TIERC? FRANCO BELGE | SNAP-ON-TOOLS | Van Der Stuyft M

ADVIES & OPLEIDING is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIES & OPLEIDING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01455383300. Het bedrijf ADVIES & OPLEIDING bevindt zich op het adres: SIJSSTRAAT 3B1; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 201,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in ADVIES & OPLEIDING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIES & OPLEIDING is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIES & OPLEIDING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIES & OPLEIDING, openstaande posities, locatie van ADVIES & OPLEIDING op de kaart.

ADVIES & OPLEIDING is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIES & OPLEIDING, company assigned to the tax number BE01455383300. The company ADVIES & OPLEIDING is located at the address: SIJSSTRAAT 3B1; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 201,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in ADVIES & OPLEIDING were not found.
The main activity of ADVIES & OPLEIDING is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIES & OPLEIDING is not available. You also can look at reviews of ADVIES & OPLEIDING, open positions, location of ADVIES & OPLEIDING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIES & OPLEIDING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIES & OPLEIDING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIES & OPLEIDING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIES & OPLEIDING, employees, financial statistics.