A.M. BALLAUX

Contactgegevens A.M. BALLAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M. BALLAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M. BALLAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMILLE LEMONNIERSTRAAT 27; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23459504 (+32-23459504) 23459504 (+32-23459504)

Fax (fax): +32 (64) 643-18-91 +32 (64) 643-18-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M. BALLAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M. BALLAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M. BALLAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M. BALLAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M. BALLAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M. BALLAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M. BALLAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M. BALLAUX
Products information A.M. BALLAUX

BTW identificatienummer (tax): BE09701171875
Ondernemingsnummer: 5026214599
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in A.M. BALLAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse opleidingen and onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M. BALLAUX
(Get full report from official database of BE for A.M. BALLAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M. BALLAUX
Addition kinds of activities for A.M. BALLAUX

7342. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
28190401. Pekel | Brine
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
59990401. kijker | Binoculars
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
83319903. Beroepsrevalidatiebureau | Vocational rehabilitation agency

Werken bij A.M. BALLAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M. BALLAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M. BALLAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M. BALLAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • zelfstandige logopedist (m/v) (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: STEMINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis als logopedist binnen een multidisciplinaire praktijk in nauwe samenwerking met de betrokken verwijzers en collega's. Je organiseert individuele logopedische begeleiding van aanmelding tot afronding en kan testgegevens verwerken tot een logopedisch bilan. Je kan de aard van de moeilijkheden vaststellen (leer-, taal en spraakstoornissen, neurologische aandoeningen, ruimere ontwikkelingsmoeilijkheden, ...) en hierbij de gepaste begeleiding bespreekbaar maken.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van A.M. BALLAUX in sociale netwerken
Look for responds of A.M. BALLAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M. BALLAUX. Laat een reactie achter voor A.M. BALLAUX. A.M. BALLAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M. BALLAUX. Leave a respond for A.M. BALLAUX. A.M. BALLAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M. BALLAUX op de google maps. Adres en contacten A.M. BALLAUX
Location of A.M. BALLAUX on the google maps. Address and contacts of A.M. BALLAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M. BALLAUX A.M. BALLAUX: METZ SANITAIR BVBA | LEA COLPAERT | Bioschuurke ('t) | SOGATRA | JOS SOMERS

Other related companies as A.M. BALLAUX: METZ SANITAIR BVBA | LEA COLPAERT | Bioschuurke ('t) | SOGATRA | JOS SOMERS

A.M. BALLAUX is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M. BALLAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09701171875. Het bedrijf A.M. BALLAUX bevindt zich op het adres: CAMILLE LEMONNIERSTRAAT 27; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse opleidingen and onderwijs. Producten gemaakt in A.M. BALLAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M. BALLAUX is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M. BALLAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M. BALLAUX, openstaande posities, locatie van A.M. BALLAUX op de kaart.

A.M. BALLAUX is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M. BALLAUX, company assigned to the tax number BE09701171875. The company A.M. BALLAUX is located at the address: CAMILLE LEMONNIERSTRAAT 27; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse opleidingen and onderwijs. Products created in A.M. BALLAUX were not found.
The main activity of A.M. BALLAUX is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M. BALLAUX is not available. You also can look at reviews of A.M. BALLAUX, open positions, location of A.M. BALLAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M. BALLAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M. BALLAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M. BALLAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M. BALLAUX, employees, financial statistics.