MEUBLES DE GHELDERE

Contactgegevens MEUBLES DE GHELDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES DE GHELDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES DE GHELDERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 362; 1390; GREZ-DOICEAU, België

Telefoon (phone): 10840282 (+32-10840282) 10840282 (+32-10840282)

Fax (fax): +32 (9) 746-37-22 +32 (9) 746-37-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES DE GHELDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES DE GHELDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES DE GHELDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES DE GHELDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES DE GHELDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES DE GHELDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES DE GHELDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES DE GHELDERE
Products information MEUBLES DE GHELDERE

BTW identificatienummer (tax): BE09612457275
Ondernemingsnummer: 4995727539
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in MEUBLES DE GHELDERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES DE GHELDERE
(Get full report from official database of BE for MEUBLES DE GHELDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES DE GHELDERE
Addition kinds of activities for MEUBLES DE GHELDERE

2121. sigaren | Cigars
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
33659900. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
56320102. bontwerkers | Furriers
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing

Werken bij MEUBLES DE GHELDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES DE GHELDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES DE GHELDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES DE GHELDERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boutersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bewakingsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van MEUBLES DE GHELDERE in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES DE GHELDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES DE GHELDERE. Laat een reactie achter voor MEUBLES DE GHELDERE. MEUBLES DE GHELDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES DE GHELDERE. Leave a respond for MEUBLES DE GHELDERE. MEUBLES DE GHELDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES DE GHELDERE op de google maps. Adres en contacten MEUBLES DE GHELDERE
Location of MEUBLES DE GHELDERE on the google maps. Address and contacts of MEUBLES DE GHELDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES DE GHELDERE MEUBLES DE GHELDERE: ARSENE SCOHY | ID-Vancanneyt | QUADVERHUUR NEERPELT | Demeulemeester L | Mauchien N

Other related companies as MEUBLES DE GHELDERE: ARSENE SCOHY | ID-Vancanneyt | QUADVERHUUR NEERPELT | Demeulemeester L | Mauchien N

MEUBLES DE GHELDERE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES DE GHELDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09612457275. Het bedrijf MEUBLES DE GHELDERE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 362; 1390; GREZ-DOICEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in MEUBLES DE GHELDERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEUBLES DE GHELDERE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES DE GHELDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES DE GHELDERE, openstaande posities, locatie van MEUBLES DE GHELDERE op de kaart.

MEUBLES DE GHELDERE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES DE GHELDERE, company assigned to the tax number BE09612457275. The company MEUBLES DE GHELDERE is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 362; 1390; GREZ-DOICEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse meubelen Fab; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in MEUBLES DE GHELDERE were not found.
The main activity of MEUBLES DE GHELDERE is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES DE GHELDERE is not available. You also can look at reviews of MEUBLES DE GHELDERE, open positions, location of MEUBLES DE GHELDERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES DE GHELDERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES DE GHELDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES DE GHELDERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES DE GHELDERE, employees, financial statistics.