SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS
Private companiesJustice, Public Order and Safety • SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

Contactgegevens SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERPELSSTRAAT 66; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56704586 (+32-56704586) 56704586 (+32-56704586)

Fax (fax): +32 (87) 855-43-80 +32 (87) 855-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS
Products information SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

BTW identificatienummer (tax): BE09904144287
Ondernemingsnummer: 5346740722
Hoofdstad (capital): 295,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS
(Get full report from official database of BE for SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS
Addition kinds of activities for SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

313103. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers
64110305. Vastgoed- en ongevallenverzekeringsagent | Property and casualty insurance agent
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house

Werken bij SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

Zoek naar antwoorden van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS in sociale netwerken
Look for responds of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Laat een reactie achter voor SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. Leave a respond for SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS. SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS op de google maps. Adres en contacten SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS
Location of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS on the google maps. Address and contacts of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: RITA VAN CANNEGEM | HOF TER VELDEKEN | Sales & Marketing Partners | GARAGE DEMUYSERE | S.B.B.

Other related companies as SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS: RITA VAN CANNEGEM | HOF TER VELDEKEN | Sales & Marketing Partners | GARAGE DEMUYSERE | S.B.B.

SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09904144287. Het bedrijf SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS bevindt zich op het adres: HERPELSSTRAAT 66; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 295,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, openstaande posities, locatie van SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS op de kaart.

SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, company assigned to the tax number BE09904144287. The company SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is located at the address: HERPELSSTRAAT 66; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 295,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS were not found.
The main activity of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS is not available. You also can look at reviews of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, open positions, location of SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHRIJN -EN MEUBELWERK CAVEYE CHRIS, employees, financial statistics.