LEDRO KEUKENS

Contactgegevens LEDRO KEUKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEDRO KEUKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEDRO KEUKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 3; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11813821 (+32-11813821) 11813821 (+32-11813821)

Fax (fax): +32 (2) 246-60-14 +32 (2) 246-60-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEDRO KEUKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEDRO KEUKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEDRO KEUKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEDRO KEUKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEDRO KEUKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEDRO KEUKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEDRO KEUKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEDRO KEUKENS
Products information LEDRO KEUKENS

BTW identificatienummer (tax): BE05018524169
Ondernemingsnummer: 9992858886
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

badkamermeubelen,keukens .^^keukens .

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Keuken- and badkamermeubelen Fab; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEDRO KEUKENS
(Get full report from official database of BE for LEDRO KEUKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEDRO KEUKENS
Addition kinds of activities for LEDRO KEUKENS

3548. Lasapparatuur | Welding apparatus
5154. Vee | Livestock
283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
67330101. Beheerder van particuliere boedels, niet-opererende | Administrator of private estates, nonoperating

Werken bij LEDRO KEUKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEDRO KEUKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEDRO KEUKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEDRO KEUKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • houtbewerker op de werf in Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meulebeke actief in de houtsector zijn wij op zoek naar : Een houtbewerker voor werf en koer Je taken zien er als volgt uit : latten en ontlatten van houten platen sorteren en verzagen van houten panelen op termijn kan je ingeschakeld worden als CNC operator (na interne opleiding)

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van LEDRO KEUKENS in sociale netwerken
Look for responds of LEDRO KEUKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEDRO KEUKENS. Laat een reactie achter voor LEDRO KEUKENS. LEDRO KEUKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEDRO KEUKENS. Leave a respond for LEDRO KEUKENS. LEDRO KEUKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEDRO KEUKENS op de google maps. Adres en contacten LEDRO KEUKENS
Location of LEDRO KEUKENS on the google maps. Address and contacts of LEDRO KEUKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LEDRO KEUKENS LEDRO KEUKENS: FLPATISSERIE DUMONT SA | ALFRED HILGER | FR?D?RIC | BRYON | Maurizio Gotta

Other related companies as LEDRO KEUKENS: FLPATISSERIE DUMONT SA | ALFRED HILGER | FR?D?RIC | BRYON | Maurizio Gotta

LEDRO KEUKENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEDRO KEUKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018524169. Het bedrijf LEDRO KEUKENS bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 3; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Keuken- and badkamermeubelen Fab; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Lijst met producten zijn badkamermeubelen,keukens .^^keukens ..
De hoofdactiviteit van LEDRO KEUKENS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEDRO KEUKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEDRO KEUKENS, openstaande posities, locatie van LEDRO KEUKENS op de kaart.

LEDRO KEUKENS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEDRO KEUKENS, company assigned to the tax number BE05018524169. The company LEDRO KEUKENS is located at the address: KRUISSTRAAT 3; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diverse meubelen Fab; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Keuken- and badkamermeubelen Fab; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. List of products are badkamermeubelen,keukens .^^keukens ..
The main activity of LEDRO KEUKENS is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEDRO KEUKENS is not available. You also can look at reviews of LEDRO KEUKENS, open positions, location of LEDRO KEUKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEDRO KEUKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEDRO KEUKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEDRO KEUKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEDRO KEUKENS, employees, financial statistics.