YOUNG'S HOUTSHOP

Contactgegevens YOUNG'S HOUTSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOUNG'S HOUTSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOUNG'S HOUTSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEURNESTRAAT 54; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34493027 (+32-34493027) 34493027 (+32-34493027)

Fax (fax): +32 (57) 274-36-18 +32 (57) 274-36-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOUNG'S HOUTSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOUNG'S HOUTSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOUNG'S HOUTSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOUNG'S HOUTSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOUNG'S HOUTSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOUNG'S HOUTSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOUNG'S HOUTSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOUNG'S HOUTSHOP
Products information YOUNG'S HOUTSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE06339630126
Ondernemingsnummer: 7158935546
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in YOUNG'S HOUTSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOUNG'S HOUTSHOP
(Get full report from official database of BE for YOUNG'S HOUTSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOUNG'S HOUTSHOP
Addition kinds of activities for YOUNG'S HOUTSHOP

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
39440202. Elektronisch speelgoed | Electronic toys
73890500. Reserveringsdiensten | Reservation services
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing

Werken bij YOUNG'S HOUTSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOUNG'S HOUTSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOUNG'S HOUTSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOUNG'S HOUTSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • DAKWERKER-ROOFING (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: AGO Construct De Pinte

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in platte daken uit Zulte zijn we op zoek naar dakwerkers!

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Onderhoudstechnieker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficient in te grijpen bij eventuele defecten

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Elektrisch Monteur Machinebouw - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Elektrisch Monteur voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als elektrisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplats,kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de elektrische opbouw & bekabeling van industriële machines & kasten. Elektrische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van YOUNG'S HOUTSHOP in sociale netwerken
Look for responds of YOUNG'S HOUTSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOUNG'S HOUTSHOP. Laat een reactie achter voor YOUNG'S HOUTSHOP. YOUNG'S HOUTSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOUNG'S HOUTSHOP. Leave a respond for YOUNG'S HOUTSHOP. YOUNG'S HOUTSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOUNG'S HOUTSHOP op de google maps. Adres en contacten YOUNG'S HOUTSHOP
Location of YOUNG'S HOUTSHOP on the google maps. Address and contacts of YOUNG'S HOUTSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come YOUNG'S HOUTSHOP YOUNG'S HOUTSHOP: JANSSENS | Desmarets-Roussel Beton | Bacquelaine Daniel | FREE STYLE | PRONUPTIA

Other related companies as YOUNG'S HOUTSHOP: JANSSENS | Desmarets-Roussel Beton | Bacquelaine Daniel | FREE STYLE | PRONUPTIA

YOUNG'S HOUTSHOP is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOUNG'S HOUTSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339630126. Het bedrijf YOUNG'S HOUTSHOP bevindt zich op het adres: DEURNESTRAAT 54; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in YOUNG'S HOUTSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOUNG'S HOUTSHOP is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOUNG'S HOUTSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOUNG'S HOUTSHOP, openstaande posities, locatie van YOUNG'S HOUTSHOP op de kaart.

YOUNG'S HOUTSHOP is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOUNG'S HOUTSHOP, company assigned to the tax number BE06339630126. The company YOUNG'S HOUTSHOP is located at the address: DEURNESTRAAT 54; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse meubelen Fab; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in YOUNG'S HOUTSHOP were not found.
The main activity of YOUNG'S HOUTSHOP is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of YOUNG'S HOUTSHOP is not available. You also can look at reviews of YOUNG'S HOUTSHOP, open positions, location of YOUNG'S HOUTSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOUNG'S HOUTSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOUNG'S HOUTSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOUNG'S HOUTSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOUNG'S HOUTSHOP, employees, financial statistics.